Cancan ultimă oră

Detalii picante din viața Alexandrei Dinu: CV, vârstă, înălțime, iubiți

Publicat: 30 apr. 2021

Actrița Alexandra Dinu, jurata de la „Românii au talent“ are un CV impresionant, care include atât activitatea în televiziune dar și numeroase seriale şi filme internaţionale, alături de actori celebri.

Frumoasa blondină a devenit cunsocută după ce a fost căsătorită în perioada 2000-2003 cu Adrian Mutu, cu care are un copil, Mario Mutu.

Viața personală a Alexandrei nu este însă la fel de strălucită precum cariera, relația cu Jeffrey Greestein încheindu-se anul acesta. La scurt timp, Alexandra a spus „Da“ propunerii venite de la Pro TV. Venirea în România i-a adus Alexandrei un bărbat în viața ei, israelianul Ziv Tetelman.

Actrița Alexandra Dinu

Alexandra Dinu – CV, vârstă, înălțime

Alexandra Dinu s-a născut pe 3 ianuarie 1981, în București. Frumoasa blondă are o înălțime de 1,68 m și a avut mereu grijă de silueta ei, arătând perfect chiar și la vârsta de 40 de ani, când are doar 50 de kilograme.

Alexandra nu este căsătorită, dar are un copil din căsnicia cu Adi Mutu, pe nume Mario.

Alexandra Dinu și-a început cariera în televiziune ca producător şi prezentator al emisiunii ProMotor. În 2002 a intrat în lumea filmului şi după rolul avut în comedia „Garcea şi oltenii“. În 2004, după divorțu lde Adrian Mutu s-a mutat în Italia unde și-a continuat cariera de actriță, jucând în mai multe în numeroase seriale şi filme internaţionale, alături de actori celebri precum Adrien Brody sau Antonio Banderas.

Actrița Alexandra Dinu

Anul acesta, Alexandra a acceptat propunerea celor de la Pro Tv de a fi jurat în cadrul emsiunii „Românii au talent“, surse din presă susținând că aceasta ar avea un salariu colossal de 200.000 de euro pe sezon.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. Când am primit propunerea pentru «Românii au talent», am știut că acum este momentul!“, a spus Alexandra Dinu după ce Pro TV a anunațt că aceasta va fi noul jurat al emisiunii-concurs.

În Italia, Alexandra a prezentat rubrica meteo la televiziunea lui Silvio Berlusconi şi a jucat în serialele „Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri” si „Capri”. A mai jucat în „L’isola”, „Sposami” şi „Rosso San Valentino”. Pentru rolul din „Rosso San Valentino”, focoasa blondină a fost premiată ca cea mai bună actriţă a Italiei.

Actrița Alexandra Dinu

Cu cine s-a iubit Alexandra Dinu

Formele apetisante ale Alexandrei Dinu au fost mereu o ispită pentru bărbați. Alexandra s-a căsătorit în 2000 cu fotbalistul Adrian Mutu, cu care a stat aproape trei ani, din relația lor rezultând Mario Mutu.

În 2005, în Italia, frumaosa blondină l-a cunoscut pe bancherul Carlo Cancellieri. În 2006, Alexandra a aceptat cererea în căsătorie, însă cei doi s-au depărțit un an mai târziu.

Din 2008, Alexandra a intrat într-o relație cu producătorul Andrea Rizzoli Jr., fiul actriței Eleonora Georgi. Cei doi au format un cuplu până în 2012.

În timp ce filma pentru serialul „Rosso San Valentino”, Alexandra l-a cunoscut pe actorul Luca Bastianello, însă relația lor nu a durat foarte mult, cei doi despârțindu-se în 2014. Atunci, focoasa blondină l-a cunoscut pe producătorul de film la Hollywood Jeffrey Greenstein, președinte al Millennium Media. Relația celor doi a durat aproape șapte ani. Înainte de a accepta oferta celor de la Pro TV, Alexandra s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Apropiați ai actriței susțin că aceasta ar fi într-o relație cu israelianul Ziv Tetelman.

Actrița Alexandra Dinu

Adauga un comentariu