Actualitate

Alexandra Dinu, victorie în procesul intentat lui Adi Mutu. Ce sumă are de plătit „Briliantul”

Publicat: 29 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Alexandra Dinu victorie în procesul intentat lui Adi Mutu. Ce sumă are de plătit Briliantul
Alexandra Dinu are de primit de la fostul soț, Adrian Mutu, o sumă imensă în contul pensiei alimentare restante pentru Mario

Alexandra Dinu a câștigat procesul intentat lui Adi Mutu și are de primit o sumă imensă, astfel că „Briliantului” i-a fost poprit salariul. Cei doi, care au împreună un băiat, pe Mario Mutu, au fost căsătoriți aproape trei ani. Totul are legătură cu pensia alimentară pe care Adi Mutu nu a mai plătit-o pentru fiul său din 2014.

Selecționerul Adrian Mutu este bun de plată. Și aceasta deoarece antrenorul Rapidului a pierdut procesul cu prima soție, Alexandra Dinu, iar magistrații de la judecătoria Buftea i-au pus poprire pe conturi. Potrivit hotărârii judecătorești, „Briliantul” are de achitat aproximativ 600.000 lei, în contul pensiilor alimentare neachitate.

Alexandra Dinu, victorie în procesul intentat lui Adi Mutu

În primăvară, Alexandra Dinu l-a chemat pe Adrian Mutu în fața judecătorilor, pe motiv că, ani la rând, fostul fotbalist nu și-a achitat obligațiile față de ea. Blonda a cerut ca antrenorului să îi fie poprite conturile până când acesta va plăti datoria.

Pe 28 septembrie, Judecătoria Buftea a decis că Adrian Mutu trebuie să-i achite Alexandrei Dinu o sumă imensă. Pentru că a renunțat să mai plătească pensia alimentară pentru Mario, fiul pe care îl au împreună, „Briliantul” a primit „fatala” din partea fostei soții.

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Decizia nu este definitivă, iar Adrian Mutu are la dispoziție cinci zile pentru a face apel, potrivit fanatik.ro.

Mutu trebuia să plătească 5.000 de euro, lunar, pensie alimentară

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între anii 2001 și 2003. Cei doi au împreună un copil, pe Mario, divorțul de acum 19 ani aducând însă în discuție plata pensiei alimentare restante pentru fiul lor. La acea vreme însă, pensia alimentară era una cu adevărat generoasă, Adrian Mutu fiind în vârful carierei sale fotbalistice și era plătit regește.

Timp de câțiva ani, Adrian Mutu a plătit, lunar, în jur de 5.000 de euro, ca pensie alimentară. Doar că, din 2014, plățile au încetat fără prea multe explicații, iar Alexandra Dinu s-a adresat instanțelor. Patru ani mai târziu, în 2018, fosta soție a antrenorului Rapidului a avut câștig de cauză printr-o hotărâre definitivă și executorie, dar, până acum, nu a reușit să recupereze sumele de bani pe care Mutu i le-ar datora.

Așa că, în ciuda discuțiilor avute în fața instanțelor de divorț, pensia alimentară fixată de magistrați nu a fost achitată în întregime de fotbalist. Iar magistrații au hotărât că actualul antrenor al Rapidului mai are de plătit aproximativ 120.000 de euro fostei sale soții, Alexandra Dinu.

Comentarii
Adauga un comentariu