Cancan

Alexandra Dinu atrage privirile tuturor pe Instagram. Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț, Adrian Mutu

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Dinu atrage privirile tuturor pe Instagram. Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț Adrian Mutu
La vârsta de 41 de ani, Alexandra Dinu se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde admiratorii cu fotografii provocatoare pe Instagram.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Alexandra Dinu, atrage privirile tuturor pe Instagram. Actrița arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta încinge imaginația bărbaților cu silueta fără cusur și formele voluptoase. Alexandra Dinu se bucură din plin de viață și de celebritate.

Actrița are un trecut amoros controversat, însă își asumă rolul de mamă singură. Iată ce spune spune frumoasa vedetă despre fostul soț, Adrian Mutu și despre fiul ei, Mario.

Alexandra Dinu pozează sexy și atrage privirile tuturor pe Instagram

Alexandra Dinu este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Focoasa vedetă se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori pe rețelele de socializare. Nu de puține ori aceasta s-a afișat în ipostaze incendiare atât în mediul online, cât și la evenimentele mondene, spre încântarea bărbaților.

Mai mult, Alexandra Dinu a mărturisit că a apărut într-un pictorial seminud, însă a refuzat propunerile de a poza în revistele pentru bărbați.

„Consider că pictorialele sexy nu mă reprezintă. Am făcut în viața mea unul singur și îmi pare rău și acum. Era seminud, dar nu mă reprezintă și nu mă reprezenta nici în momentul în care l-am făcut. (…) În schimb, filmul e ca o terapie. Ai scuza că acolo interpretezi un personaj și nu ești tu.”, a declarat Alexandra Dinu.

Actrița se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Aceasta locuiește de mai mulți ani în Italia și se dedică profesiei, dar și fiului ei din mariajul cu Adrian Mutu.

O altă actriță care pozează sexy este Anca Dumitra. Aceasta a refuzat să apară goală în revistele pentru bărbați, dar își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Și celebra Oana Sârbu a făcut furori pe vremea când era tânără după ce a apărut nud într-un film de succes.

Ce spune frumoasa actriță despre copil și fostul soț

Alexandra Dinu are un trecut amoros controversat. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar relațiile sale de dragoste i-au adus și mai multă celebritate. Actrița a vorbit recent despre divorțul scandalos de fostul soț, Adrian Mutu, dezvăluind cum a gestionat situația dificilă alături de fiul ei, Mario.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii. Fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.”, a mărturisit actrița.

În prezent, Alexandra Dinu se dedică profesiei și este alături de fiul ei de care este tare mândră. La vârsta de 41 de ani, Alexandra Dinu se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde admiratorii cu fotografii provocatoare pe Instagram. Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Adauga un comentariu