National

Alexandra Măceșanu este în viață? A fost văzută în Italia

Publicat: 22 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Noi informații uluitoare au ieșit la iveală. Două românce din Italia susțin că Alexandra Măceşanu este în viață și le-a cerut ajutorul. Cele două au declarat că au văzut-o pe tânără de câteva ori, iar mereu se afla în compania unui bărbat.

În cadrul emisiunii „Acces Direct”, cele două femei din Italia au dezvăluit ca au văzut-o pe Alexandra și chiar au interacționat cu ea. Conform spuselor uneia dintre femei, tânăra chiar i-a cerut ajutorul și nu părea că este într-o stare prea bună.Un dintre cele două femei a dezvăluit că Alexandra a intrat în barul pe care ea îl deține și a cerut un suc, care a fost plătit de un bărbat ce o însoțea, însă înainte ca bărbatul să ajungă, Alexandra a apucat să îi ceară ajutorul româncei.

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: «Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!» Eu i-am răspuns tot în română: «De ce să te ajut?» Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a spus românca ce deţinea barul.

„Ziceai că ori era beată, ori drogată”

Din spusele femeii, Alexandra Măceşanu nu se afla într-o formă prea bună. Această părea să fie drogată sau beată și era destul de palidă la față.

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori era beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: «Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România»”, a mai dezvăluit românca.

Mai mult, se pare că după aceste episod barul româncei a fost închis subit într-o noapte, iar camerele de supraveghere au fost desfiinţate.

Noi detalii în cazul Caracal. Mama Luizei Melencu: „Suntem dezamăgiţi”

Miercuri, 9 septembrie 2020, mama Luizei Melencu a oferit noi detalii în cazul Caracal. Aceasta a făcut noi declarații, după ce s-a prezentat la Curtea de Apel Craiova.

Miercuri dimineață, familiile Luizei și Alexandrei au ieșit din sala de judecată a Curții de Apel Craiova. Termenul de astăzi s-a amânat, după cererea apărătorului rudelor Alexandrei Măceșanu, care nu a putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate. Magistrații ar fi urmat să judece, în cameră preliminară, cererile și excepțiile formulate de familiile victimelor.

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat pentru RTV că „suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi”.

„Acest proces s-a amânat pentru data de 23, ora 11:00, din cauza unor probleme a domnului Moldovan. Cerem să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Acest caz s-a făcut pentru funcții și bani. Noi vrem să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Adauga un comentariu