Cancan ultimă oră

Alexandra Stan, adevărul despre problemele ei de sănătate. De ce nu poate face artista copii

Publicat: 21 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Fosta concurentă de la Survivor se bucură de mare succes în plan profesional și are și o căsnicie frumoasă, dar se pare că nu la fel de bine îi merge din punct de vedere medical. Artista are ceva probleme de sănătate, care nu îi permit să-și îndeplinească visul de a deveni mamă.

Alexandra Stan nu poate face copii

Alexandra Stan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Deși a avut parte de multe dezamăgiri de-a lungul vieții sale și a fost trădată în dragoste în modurile cele mai neplăcute, în sfârșit și-a găsit bărbatul vieții sale. S-au cunoscut și relația lor a evoluat rapid, iar în scurt timp s-au și căsătorit.

Tot ce le mai rămâne este să facă și copii. Deși își doresc mult acest lucru, se pare că nu este posibil, cel puțin nu în acest moment. S-a tot zvonit că ar fi deja însărcinată, dar a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. Fosta concurentă de la Survivor a declarat, însă, că nu se pote gândi la așa ceva acum, pentru că problemele de sănătate nu îi permit să facă acest pas.

Alexandra Stan spune că medicul i-a recomandat ca cel puțin un an să nu devină mamăm pentru că i s-ar putea deregla glanda hipofiză și pot apărea complicații. Ea așteaptă momentul potrivit pentru când va putea să facă acest pas important.

“Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol.”, a declarat Alexandra Stan.

De ce a renunțat la verighetă

Alexandra Stan s-a căsătorit de puțin timp și a fost subiectul principal de discuție, pentru că nimeni nu se aștepta ca artista să-și găsească atât de repede pe cineva, mai ales că a fost plecată în Republica Dominicană. S-a căsătorit în secret și a avut parte de o ceremonie restrânsă.

Acum, însă, oamenii au observat un alt detaliu: artista nu mai are verigheta. Ea a epxplicat că nu are de ce să comenteze acest subiect, pentru că soțul ei nu este persoană publică și nu ar vrea să ajungă în atenția presei cu astfel de subiecte. Alexandra spune că nu este un motiv de îngrijorare pentru nimeni când își dă ea verigheta, pentru că o poate face oricând.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan.

 

Adauga un comentariu