Alexandra Stan, detalii picante despre primul ei iubit, Dorian Popa: „M-a înșelat! L-am prins cu ea”

01 nov. 2023, 13:27 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Alexandra Stan a dat mai multe detalii picante despre primul ei iubit, Dorian Popa, pe vremea când amândoi erau elevi de liceu. Artista își amintește despre acesta că era un tip foarte romantic, Dorian fiind primul băiat cu care s-a sărutat. Cu toate acestea, Alexandra Stan s-a despărțit de el după ce l-a prins cu altă fată, care provenea dintr-o familie bogată.

Atât Alexandra Stan, cât și Dorian Popa au recunoscut că s-au iubit în adolescență, însă nici unul dintre ei nu a dezvăluit multă vreme de ce s-au despărțit. Și totuși, în urmă cu ceva timp, cântăreața a dat detalii incendiare din relația cu Dorian Popa și a recunoscut că acesta a înșelat-o.

Alexandra Stan, detalii picante despre primul ei iubit, Dorian Popa

Invitată într-o emisiune TV, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre relația cu Dorian Popa, cel care i-a fost primul iubit. Se întâmpla în perioada liceului, iar artista a povestit că relația lor a fost una romantică. Astfel, cei doi se plimbau ținându-se de mână, mai mult, Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o.

Alexandra Stan avea atunci 16 ani, Dorian fiind cu un an mai mare, erau amândoi elevi de liceu în Constanța. Însă, artista a dezvăluit că relația lor s-a încheiat pentru că Dorian Popa a înșelat-o. Alexandra Stan a recunoscut că l-a prins pe cântăreț chiar în fapt, cu altă fată.

„Eu îl apreciez și îl admir foarte mult pe Dorian, mai ales că este un om foarte asumat și foarte inteligent și știu cât și-a dorit el să fie un om de succes. Dorian era talentat de mic, era cel mai frumos din gașca lui, cel mai bun dansator, stătea cel mai mult în oglindă, stătea mai mult ca mine. Se vede și acum că-i pasă foarte mult de imaginea lui și că e foarte îngrijit.

Eu mă bucur foarte mult că a ajuns acolo unde și-a dorit. Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a povestit Alexandra Stan despre primul ei iubit.

Dorian Popa era un tip super romantic

Alexandra Stan spune că astăzi, cu mintea de acum, nu s-ar mai vedea împreună cu Dorian Popa. Au evoluat diferit, sunt altfel de oameni decât în liceu, dar recunoaște că pe vremea aceea cântărețul era foarte romantic.

„Dorian era super romantic, el este un romantic. Și cânta, îmi trimitea mesaje, versuri de la piese, și tot timpul zicea «my boo», așa ne ziceam. Poate și acum vorbește la fel… E un băiat extraordinar, dar nu mai e genul meu de bărbat.

Nu aș putea să am o relație cu el. Apreciez ceea ce face! Și Dorian le-a dat peste nas foarte multor oameni din Constanța care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a mai spus Alexandra Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *