Cancan ultimă oră

Alexandra Stan, mărturisiri sfâșietoare. Artista a vrut să își pună capăt zilelor: “Am încercat de două ori!”

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan mărturisiri sfâșietoare. Artista a vrut să își pună capăt zilelor Am încercat de două ori
Alexandra Stan a mărturisit că a vrut să își pună capăt zilelor

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este iubită de o mulțime de oameni, a cunoscut un succes internațional formidabil și pare că are tot ce își dorește. Viața ei, însă, a fost extrem de grea și a primit multe lovituri de la ea. A fost dezamăgită, agresată și la un pas de a-și pune capăt zilelor.

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite și celebre artiste de la noi din țară. Iubita interpretă se bucură de mare succes în plan profesional, este cunoscută și peste hotare, dar lucrurile nu stau la fel în plan personal. A suferit mult până acum și a fost protagonista unor scene dureroase.

Alexandra Stan a vrut să se sinucidă

Alexandra Stan este o artistă sinceră, dar a încercat să țină departe de public anumite detalii. Acum, însă, cântăreața a recunoscut că a vrut să își pună capăt zilelor. De două ori a avut astfel de tentative, pentru că simțea la acea vreme că viața nu mai are rost.

Tânăra recunoaște că a fost urmărită atunci de gânduri necurate și s-a luptat cu o depresie dură. Tatăl ei a fost cel care a salvat-o de la moarte, iar artista regretă acum gesturile făcute.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune”, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, adevărul despre agresiunea managerului

Alexandra Stan nu a recunoscut niciodată nici că între ea și fostul ei manager, Marcel, a fost o idilă. De multe ori a fost întrebată despre acest aspect, dar a susținut mereu că între ei a fost doar o relație de prietenie și colaborare, având în vedere că acesta o reprezenta.

Între timp, însă, a recunoscut că a fost îndrăgostită de bărbatul care a agresat-o. Regretă acum că a putut avea sentimente pentru un asemenea om, dar se resemnează cu gândul că a greșit.

„Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea”, spunea Alexandra Stan acum mulți ani.

Adauga un comentariu