Cancan

Alexandra Stan s-a afișat din nou dezbrăcată pe Instagram. Ce planuri de viitor are artista?

Publicat: 29 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan s-a afișat din nou dezbrăcată pe Instagram. Ce planuri de viitor are artista
După ce a apărut din nou dezbrăcată pe rețelele de socializare, Alexandra Stan a stârnit controverse în rândul fanilor săi

Controversata cântăreață, Alexandra Stan a pozat din nou dezbrăcată pe rețelele de socializare. Prin intermediul fotografiei, artista și-a anunțat fanii de lansarea noului album. Vedeta a declarat că anul acesta dorește să se axeze doar pe carieră și să lase trecutul în urmă. 

Cântăreața a devenit cunoscută după lansarea melodiei „Mr. Saxobeat”, ce este la fel de celebră chiar și după 11 ani de la lansare.

Alexandra Stan s-a afișat din nou dezbrăcată pe rețelele de socializare

Alexandra Stan este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare. Cântăreața a făcut mereu furori pe internet cu postările sale ce pun pe jar imaginația bărbaților. De curând, aceasta a renunțat de tot la haine, distribuind pe pagina sa de Instagram o imagine în care este dezbrăcată. Prin intermediul fotografiei, Alexandra și-a anunțat lansarea următorului album, „Rainbows”. Poza a strâns mii de aprecieri, vedeta fiind surprinsă doar în lenjerie intimă, acoperindu-și sânii cu mâinile. De asemenea, comentariile au fost pe măsură, urmăritorii săi fiind în extaz: „The cover is on fire, girl, you’re smoking hot 🤟🏻🚨🔥🔥🔥”, „yess queen of romania with the album!!!! CAN’T WAIT 😍🔥🔥”. 

Cu toate acestea, cântăreața a primit și comentarii mai acide, unii dintre fanii săi criticând-o pentru faptul că a apărut dezbrăcată pe internet: „Asta se poartă acum, cât mai mult dezbrăcată, goliciune! Urât, aveam altă așteptare!”, „Ești atât de frumoasă și talentată și ai atât de mult de oferit pe plan profesional și totuși pare că tu cauți orice scuză pentru a te dezbrăca. 😬😬 Just an opinion…don’t mind me.”. Într-o altă postare la fel de provocatoare, vedeta a fost surprinsă în timp ce mânca senzual o acadea. Imaginea a strâns în 17 ore, 7.185 de aprecieri și 126 de comentarii. O altă vedetă la fel de controversată este și Cristina Pucean ce a fost surprinsă de nenumărate ori pe rețelele de socializare aproape goală. Dansatoarea pune pe jar fanii cu fiecare apariție pe care o are, tânăra fiind mândră de corpul său.

Ce planuri de viitor are artista?

Vedeta a avut o relație cu Alex Parker, însă relația celor doi a luat sfârșit. După despărțire, Alexandra a declarat că în momentul de față dorește să se axeze pe carieră și să dea uitării trecutul. Ba mai mult de atât, artista a mai spus că anul 2022 dorește să fie doar despre muzică, noul său album fiind lansat pe 29 aprilie. Cântăreața a menționat că melodiile de pe acesta vor fi despre stările sale. De asemenea, vedeta a declarat că este pregătită de ceea ce va urma pe plan profesional și că are încredere în forțele proprii.

„”Rainbows”, un album cu piese diferite, care reprezintă de fapt stările mele, de la exuberanță, la tristețe, la veselie, până la dans și clubbing. Am evoluat. Sunt mai selectivă, am încredere în mine, sunt pregătită din toate punctele de vedere (legal, financiar), știu cu ce se mănâncă industria. De fapt, e vorba de experiență.”, a declarat Alexandra Stan.

 Totodată, vedeta a spus că nu va mai asculta de gurile rele deoarece e de părere că a demonstrat până la momentul actual ce fel de persoană este. Aceasta a menționat că este aceeași persoană atât în fața camerelor de filmat, cât și cu cei apropiați.

„Eu sunt aceeași persoană: sinceră, deschisă, nonconformistă, independentă, cu multă iubire de oferit.”, a mai adăugat artista.

După ce a apărut din nou dezbrăcată pe rețelele de socializare, Alexandra Stan a stârnit controverse în rândul fanilor săi. Pe lângă faptul că a fost apreciată de mulți urmăritori, aceasta a primit totodată și critici. O altă vedetă ce a pozat nud pe rețelele de socializare este și Andra Voloș, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”.

Adauga un comentariu