Cancan ultimă oră

Alexandra Stan și soțul artistei au planuri mari! Ce va face cuplul la finalul lunii august!

Publicat: 15 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan și soțul artistei au planuri mari Ce va face cuplul la finalul lunii august
Cei doi au făcut o nuntă restrânsă, pe malul mării și s-a desfășurat doar alături de familie și apropiați

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret, la Constanța, informație care a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. În această perioadă cuplu își face planuri de nuntă. Evenimentul ar urma să aibă loc la finalul lunii august, după cum artista și soțul ei, Emanuel, și-au anunțat apropiații.

În primăvară, Alexandra Stan a primit amenințări de la un fost iubit, astfel că a solicitat echipei lui Roger Bogdan, cel supranumit “Bodyguard-ul VIP-urilor”, să fie protejată. Din acel moment, lângă cântăreața s-a aflat tot timpul Emanuel-Petre Necatu care, ulterior, i-a devenit iubit și, în urmă cu doar câteva săptămâni, chiar soț.

Mega-petrecere pe malul mării

Cei doi au făcut o nuntă restrânsă, pe malul mării și s-a desfășurat doar alături de familie și apropiați. Au, însă, în plan să organizeze un eveniment la care să participe toate persoanele care le sunt dragi.

Alexandra Stan și-a anunțat persoanele din anturaj că are de gând să organizeze o mega-petrecere la finalul lunii august, tot pe litoral.

În cazul în care nu ar apărea un eveniment neprevăzut, la mare, la sfârșitul verii, Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu ar urma să petreacă alături de toți apropiații, lucru care nu a fost posibil când s-au căsătorit.

Alexandra Stan, după ce s-a căsătorit cu Emanuel: “A spus primul «Te iubesc!»”

După ce s-a căsătorit cu Emanuel-Petre Necatu, Alexandra Stan a oferit și o primă declarație, în care a vorbit la superlativ despre cel care i-a devenit soț și care a ocrotit-o non-stop în ultimele luni.

“Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan.

 

Adauga un comentariu