Cancan

Alexandra Velniciuc nu își arată vârsta și se menține în formă. Ce suferințe ascunde frumoasa actriță

Publicat: 24 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Velniciuc nu își arată vârsta și se menține în formă. Ce suferințe ascunde frumoasa actriță
La vârsta de 41 de ani, Alexandra Velniciuc arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Alexandra Velniciuc, nu își arată vârsta și se menține în formă. Vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Aceasta are o carieră impresionantă și se bucură de aprecierea publicului. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alexandra Velniciuc are o poveste de viață uluitoare. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde frumoasa actriță.

Alexandra Velniciuc nu își arată vârsta și are un un fizic de invidiat

La vârsta de 41 de ani, Alexandra Velniciuc face furori de fiecare dată când apare pe scenă și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Celebra actriță se menține în formă, fiind una dintre cele mai frumoase artiste din România.

Vedeta se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton, având parte de numeroase realizări pe plan profesional.

Când vine vorba de viața privată, Alexandra Velniciuc este extrem de discretă. Artista a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie protagonista scandalurilor din lumea mondenă.

Îndrăgita actriță se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, dar și la emisiuni. Aceasta a prezentat de-a lungul timpului câteva show-uri de televiziune, spre încântarea tuturor, demonstrând că este o bună moderatoare.

Printre prezentatoarele de succes din România care au încercat să fie discrete cu viața lor privată se află și Simona Gherghe. Aceasta este rezervată în declarații când vine vorba de familia ei, însă nu de puține ori a fost protagonista unor controverse în spațiul public, la fel ca frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea, care a pozat în tinerețe în revista Playboy.

Și celebra știristă Andreea Esca nu ține cont de vârstă și arată spectaculos, iar pe vremea când era însărcinată a uimit cu un pictorial seminud.

Colega de breaslă a Alexandrei Velniciuc, Paula Chirilă, a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură din plin de viață, în pofida momentelor grele din plan personal.

Alexandra Velniciuc arată spectaculos și atrage privirile tuturor la vârsta de 41 de ani. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele siluetei perfecte.

,,Am această rigoare, de a face zilnic mişcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Şi fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi.”, a precizat vedeta.

Care sunt marile suferințe din viața îndrăgitei actrițe

Alexandra Velniciuc a vorbit de puține ori despre momentele grele din viața sa. Artista a încercat să țină planul personal departe de ochii curioșilor și să fie o prezență discretă dincolo de lumina reflectoarelor.

Frumoasa actriță a avut parte de numeroase provocări în viața privată, de momente dificile și de suferințe încă din copilărie. Vedeta  fost marcată de faptul că a fost părăsită de mamă, rămânând în grija tatălui și a bunicii. Cu toate acestea, Alexandra Velniciuc a demonstrat că este puternică și nu a renunțat la visul de a ajunge o artistă faimoasă și iubită de public.

În cadrul unui interviu, Alexandra Velniciuc și-a deschis sufletul și a vorbit despre marile suferințe din viața privată.

,,Nu apucam să-mi pun întrebări pentru că suferința era atât de mare că eu nu apucam să-mi formulez. Eu sufeream pur și simplu, adică eu nu știam de ce, dar era ceva. Numai că ai mei au știut, toți ai mei, nu numai tata, ai mei familia, toți, soția lui tata… au știut să preia această lipsă pe care eu o resimțeam și s-o dilueze în alte acțiuni în așa fel încât să nu mai fiu conștientă. (…)

Am avut și eu momentele mele de răzvrătire, tata niciodată nu mi-a permis să vorbesc urât despre mama, niciodată! Și când mă auzea că aș putea aluneca pe panta asta, mă punea la punct de nu mă vedeam.”, a declarat frumoasa actriță.

Mai mult, Alexandra Velniciuc a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele grele din viață, afișând mereu o energie debordantă și un optimism aparte.

,,Mie nu-mi dau voie să cad. Nu e că de ochii lumii, nu e că să afișez imaginea asta de om vesel. Dacă simt că e ceva care mă trage în jos, îmi dau pumni pe dinăuntru, eu cu mine, și mă remontez imediat. N-ai să mă vezi că stau să jelesc, să fiu neagră și supărată, nu.”, a mai precizat aceasta.

În prezent, Alexandra Velniciuc se bucură de cariera impresionantă și de aprecierera publicului, iar pe plan personal se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață, regizorul Șerban Puiu. Cei doi se iubesc de mai bine de 20 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea artiștilor.

La vârsta de 41 de ani, Alexandra Velniciuc arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Actrița cucerește publicul cu rolurile sale de succes, stârnind ropote de aplauze. În viața privată, vedeta radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu