Cultural

Alexandrina, mama lui Gigi Becali, a ajuns în scaun cu rotile, iar milionarul îi este înger păzitor.

Publicat: 11 apr. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Alexandrina mama lui Gigi Becali a ajuns în scaun cu rotile iar milionarul îi este înger păzitor.
Gigi Becali este ingerul pazitor al mamei sale

Gigi Becali are o relație specială cu mama lui, Alexandrina. Ține enorm la ființa care i-a dat viață și care îl susține necondiționat. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a fost la o clinică privată din Capitală cu părintele său, pe care, pe bună dreptate, l-a păzit ca pe ochii din cap.

Milionarul este, fără discuție, îngerul ei păzitor.

Cu fiecare ocazie, Gigi Becali a mărturisit că își iubește și respectă enorm mama pentru felul în care l-a crescut, educat și protejat. În vârstă de 91 de ani, femeia este o prezență discretă și, totodată, foarte credincioasă. În public, apare îmbrăcată în negru, pentru că poartă doliu în memoria soțului său, Tase, decedat în 1989, dar și a surorii mai mari a milionarului, Dorina, trecută în neființă. La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, paparazzi au întâlnit-o pe femeie la o clinică privată, unde, cel mai probabil, s-a prezentat pentru un control de rutină.

Alexandrina, mama lui Gigi Becali, a ajuns în scaun cu rotile

Alexandrina Becali nu era singură, ci alături de fiul ei. Latifundiarul din Pipera nu și-a scăpat nicio clipă din ochi mama. S-a asigurat, tot timpul, că nu-i lipsește nimic și că primește respectul cuvenit de la angajații institutului medical. În clinică, mama patronului de la FCSB a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge la cabinet, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Milionarul i-a fost, tot timpul, alături! Iubire adevărată, nu glumă!

Altfel, la clinică, milionarul nu avea cum să treacă nerecunoscut. A fost reperat de o fană, care i-a cerut să facă o fotografie cu ea. Afaceristul a răspuns pozitiv. Ceva, însă, l-a deranjat.

Gigi Becali a simțit că femeie este fumătoare și a început show-ul. Dar de ce fumezi? Te duci la biserică?”, a întrebat-o omul de afaceri. Puțin stânjenită, femeia i-a replicat: “Mă duc!”. Dialogul nu a luat, însă, sfârșit. Latinfundiarul din Pipera nu a ținut cont că mama lui se află în zonă și a început să-i ofere lecții de viață “păcătoasei”. I-a vorbit despre Dumnezeu și a trimis-o în lăcașurile de cult pentru rugăciune. Însă, într-un final, predica a luat sfârșit.

Mama milionarului a avut nevoie de ajutor

Ca să ajungă la mașină, Alexandrina Becali a avut nevoie de ajutor. S-au găsit, imediat, oameni binevoitori, care au fost omeniți corespunzător de patronul FCSB-ului, care a băgat adânc mâna în buzunar. După faptă și răsplată, nu-i așa? În fața bolidului, Gigi Becali nu a fost impasibil. A sprijinit-o pe mama lui și s-a asigurat că are confortul cuvenit lângă el.  Odată ajunși în limuzină, milionarul și mama lui s-au retras în zona Pipera. Femeia avea nevoie, logic, de odihnă.

Anul trecut, în noiembrie, Gigi Becali dezvăluia ce relație are cu mama lui, Alexandrina. Potrivit omului de afaceri, femeia se trezește în fiecare dimineață pentru a-i pregăti ceaiul, dragostea pe care femeia i-o poartă fiind fără margini.

“Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce însemană dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, declara Gigi Becali.

Comentarii
Adauga un comentariu