Cultural

Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile. Detalii de ultima oră despre starea actorului

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile. Detalii de ultima oră despre starea actorului
Alexandru Arsinel a ajuns in scaunul cu rotile in urma problemelor de sanatate pe care le-a avut

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai acestor vremuri, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Dacă de multă vreme se confrunta cu probleme cronice și la rinichi, unde a suferit și un transplant, se pare că acestea nu sunt singurele complicații cu care s-a ales de-a lungul timpului.

Alexandru Arșinel a fost dus la spital de mai multe ori, în ultimul an. De câteva luni nu se mai simte deloc bine, iar în luna mai a avut din nou nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

Maestrul se află acum acasă și este îngrijit de fosta asistentă a soției lui Marilena, pentru că nu se poate descurca deloc singur. Acesta ar fi ajuns in scaunul cu rotile. Alături de el sunt mereu si  fii săi, Cristian și Bogdan, deoarece se simte slăbit și vrea să aibă mereu pe cineva în compania lui. Are probleme mari de mobilitate și cu greu mai poate sta în picioare, conform apropiaților. Se pare că nu ar mai avea deloc putere și se teme că ar putea cădea din picioare.

Ultima dată când a primit vizitatori a fost în urmă cu aproximativ două săptămâni, când e a fost decorat de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cu Ordinul ”Crucea Bucovinei”. Acesta a apărut în fața oaspeților în scaun cu rotile și cu greu a putut participa la acest eveniment important, care i-a mai adus zâmbetul pe buze.

Alexandru Arșinel a mărturisit îndurerat modul în care se roagă către Dumnezeu

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.  Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul a povestit și despre accidentul pe care Marinela l-a suferit, în urma căruia a rămas paralizată.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a mai transmis actorul.

Comentarii
Adauga un comentariu