Scena artistica din Romania

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Actorul este din nou în stare gravă

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Actorul este din nou în stare gravă
Alexandru Arsinel are probleme grave de sănătate, mai ales din punct de vedere cardiac

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Actorul este din nou în stare gravă, iar în ultima vreme a stat mai mult la spital decât acasă. Maestrul are probleme serioase de sănătate, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre starea lui.

Omul de teatru a ajuns din nou la spital, după ce s-a simțit rău. Are probleme grave de sănătate, mai ales din punct de vedere cardiac motiv pentru care în acest moment este sub strica supraveghere a medicilor și nu poate fi lăsat să plece acasă prea curând.

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază

Surse din apropierea sa au declarat că nu este bine deloc după ce a ajuns la spital, dar tratamentul de la clinica respectivă l-a ajutat oarecum și se văd câteva rezultate. Actorul ar fi foarte deranjat de faptul că nu are liniște și este mai mereu pe drumul de acasă la spital, dar se bucură de sprijinul prietenilor și apropiaților, care mereu se interesează de starea lui.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, potrivit B1 TV.

Actorul nu mai este deloc în putere, iar vârsta înaintată își spune tot mai mult cuvântul. Apropiații sunt foarte îngrijorați, mai ales pentru că maestrul nu se mai poate îngriji deloc singur și obosește foarte repede. Are această problemă deja de mult timp și lucrurile nu par să evolueze în bine.

Nu se știe exact când va fi externat marele actor, dar cert este că trebuie să fie supravegheat atent de către cadrele medicale. Pe lângă problemele cardiace, mai are și alte afecțiuni, iar toate acestea l-au slăbit considerabil.

Alexandru Arșinel a mărturisit îndurerat și modul în care se roagă către Dumnezeu

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.  Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul a povestit și despre accidentul pe care Marinela l-a suferit, în urma căruia a rămas paralizată.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a mai transmis actorul.

Adauga un comentariu