Cancan

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, împreună, alături de fetițe. Au pozat ca o familie

Publicat: 21 sept. 2021
Alexandru Ciucu Alina Sorescu
Alin Sorescu și Alexandru Ciucu au pozat împreună cu fiicele, ca o familie fericită

Zvonurile din ultima perioadă îi dădeau pe Alexandru Ciucu și Alina Sorescu ca fiind despărțiți, cei doi urmând să divorțeze în curând. Și totuși, potrivit ultimelor informații, designerul și soția sa sunt în continuare împreună. Ba chiar, recent Alexandru Ciucu a publicat pe contul de socializare o poză de familie, în care apar împreună cu fiicele lor.

În ultima vreme, s-a tot zvonit că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit. Inițial, ea a șters toate fotografiile cu designer-ul de pe rețelele sociale, după ce el a fost surprins în compania altei femei. Și totuși, acum, cei doi soți au apărut împreună după apariția speculațiilor cu privire la destrămarea familiei. Cum fiicele celor doi au început școala, Alexandru Ciucu a publicat o frumoasă fotografiie de familie.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, tablou de familie

Cunoscutul designer și Alina Sorescu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fiice. În ultima perioadă, s-a tot zvonit că mariajul s-a destrămat, asta după ce designer-ul a fost surprins plimbându-se prin București alături de o altă femeie. Ulterior, s-a constatat că Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu soțul ei de pe rețelele sociale, lucru care nu a făcut decât să alimenteze zvonurile.

Acum, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut din nou împreună, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva au revenit la sentimente mai bune. Fetițele lor au început școala, iar părinții le-au fost alături într-o așa zi importantă pentru ele. Astfel, Alexandru Ciucu a publicat pe rețelele sociale o fotografie de familie, în care apare alături de Alina Sorescu și fetițele lor. Cel mai probabil, superbul tablou de familie a fost făcut în prima zi de școală.

„Un nou început de școală ca-n vremurile bune. Succes tuturor ! Vă pupăm ! #family”, a scris Alexandru Ciucu în dreptul fotografiei respective.

Designerul a negat despărțirea de Alina Sorescu

Așadar, imaginea publicată de designer este dovada că cei doi au revenit la sentimente mai bune. Totodată, și Alina Sorescu a publicat o fotografie din prima zi de școală a fetițelor, însă imaginea este un colaj în care apar doar cele mici. Internauții s-au bucurat să îi vadă împreună pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și nu au ezitat să le ureze mult succes în noul an școlar fetițelor acestora.

În altă ordine de idei, cu privire la o eventuală separare, creatorul de modă a spus că el și soția lui nu au de gând să divorțeze.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”, a spus Alexandru Ciucu.

La fel de categorică a fost și Alina Sorescu în privința presupusei infidelități a soțului ei.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus soția lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu.

Adauga un comentariu