Cancan

Cum face bani Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața s-a reinventat

Publicat: 31 aug. 2021
Alina Sorescu machiata strident
Alina Sorescu si-a indreptat atentia catre proiectele in care este implicata dupa divortul de Alexandru Ciucu

După divorțul de Alexandru Ciucu s-a aflat cum face bani Alina Sorescu. Pe lângă faptul că face parte dintr-un proiect de televiziune, cântăreața are și un atelier dedicat celor mici. Într-o postare de pe Instagram, Alina a anunțat începerea unui noi sezon de cursuri în cadrul atelierului ”Picii lu’ Soreasca”, care s-a numit inițial Atelierul de Muzică și Prezență Scenică pentru Copii.

Artista are și o emisiune difuzata pe TVR1 “Alina și picii ei”.

Din ce face bani Alina Sorescu după divorț

Alina Sorescu a divorțat de Alexandru Ciucu, iar în prezent își îndreaptă toată atenția către cele două proiecte în care este implicată. Într-o postare de pe o celebră rețea de socializare, Alina își anunță urmăritorii că urmează un nou sezon de cursuri în cadrul atelierului pe care îl manageriază.

”Dragi copii, părinți și bunici, ne pregătim pentru noul sezon de cursuri la #piciilusoreasca ????
Înscrierile pentru preselecțiile de pe 4 și 11 septembrie sunt în toi! Atelierul meu de muzică și prezența scenică se adresează picilor talentați cu vârste între 4 și 10 ani.
Așteptăm mail de la cei interesați cu numele și vârsta copilului. Vă trimitem apoi toate informațiile”, este mesajul scris de Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț, după ce în presă au apărut mai multe imagini în care creatorul de modă al Casei Regale a fost surprins în compania unei femei misterioase. La acel moment bărbatul a negat cu vehemență orice zvon cu privire la o posibilă separare de șotia sa.

Mai mult decât atât, acesta a spus că preferă să fie discreți în ceea cea privește relația pe care o au și că nu există nicio problemă între ei:

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat el pentru fanatik.ro.

De curând însă, Alina Sorescu a făcut un gest care nu mai lasă loc de interpretare. Artista a șters toate imaginile pe care le avea alături de Alexandru Ciucu pe rețelele de socializare, iar acest lucru pare să fie extrem de edificator în ceea ce privește divorțul.

Cine este Alina Sorescu

Alina Sorescu s-a născut pe 14 iulie 1986 în București. Aceasta este o celebră cântăreață și prezentatoare tv de la noi din țară. Încă de la o vârstă fragedă, Alina s-a dedicat domeniului artistic muzical sub îndrumarea tatălui său.

A făcut parte din grupul Minisong condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea.

Și-a făcut debutul la un concurs muzical în anul 1994 și anume la Festivalul de Muzică pentru Copii, faza pe București unde a obținut locul I. În anul 1996 a reușit să obțină primul loc la același concurs, dar de data asta, la nivel național. Organizatorii Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov au desemnat-o în același an să susțină un recital în cadrul evenimentului.

La vârsta de 11 ani Alina Sorescu lansează primul ei album intitulat Voi fi o stea, compozitor Eugen Mihăescu.

Cariera Alinei a fost una de succes și datorită spontaneității și acurateței limbajului a reușit să primească mai multe emisiuni tv și să prezinte mai multe fesitvaluri.

Din 2003 este imaginea Agenției Naționale pentru Sprijinirea Inițiativelor Tinerilor (ANSIT), instituția publică responsabilă cu implementarea la nivel operațional a politicilor publice ale guvernului în domeniul tineretului.

Alina Sorescu este din 2008 licențiată a Facultății de Sociologie – Universitatea București studii terminate în același timp cu cele urmate la Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA. Din octombrie 2008 s-a înscris cu succes la masterul la Facultatea de Sociologie a Universității București cu opțiunea de curs „Sondaje de opinie și marketing”.

Recent, Alina Sorescu a divorțat de Alexandru Ciucu, iar acest subiect a ținut prima pagină a ziarelor de cancan.

Adauga un comentariu