Sport

Alexandru Maxim prinde un super transfer la o mare echipă! „Antrenorul îl urmărește de mult timp”. Ce sumă ar urma să fie plătită

Publicat: 25 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Maxim prinde un super transfer la o mare echipă Antrenorul îl urmărește de mult timp. Ce sumă ar urma să fie plătită
Sergen Yalcin, mare fan al lui Alex Maxim a transmis că-l vrea cu orice preț la Beșiktaș

Alexandru Maxim are mari șanse să prindă un nou super transfer. Presa din Turcia scrie că Sergen Yalcin este un mare fan al lui Maxim și a transmis conducerii că-l vrea cu orice preț.
În vârstă de 30 de ani, Alexandru Maxim a avut un sezon foarte bun, în care a fost locomotiva ofensivei lui Gaziantep. Internaționalul român a strălucit mai ales sub comanda lui Marius Șumudică și, înaintea unui meci cu Beșiktaș, Sergen Yalcin s-a interesat de situația lui. Acum, presa din Turcia scrie că transferul lui Alexandru Maxim la Beșiktaș este una dintre condițiile impuse de Sergen Yalcin pentru a-și prelungi contractul, după ce a câștigat titlul.

Alex Maxim, aproape de un nou super transfer. Cât oferă Beșiktaș

Alexandru Maxim a încheiat sezonul pe locul 5 în topul celor mai buni marcatori din campionatul Turciei. Deși nu este atacant, el a marcat de 15 ori pentru Gaziantep. De asemenea a reușit și 3 assist-uri. În sezonul care s-a încheiat, în care Beșiktaș a ieșit campioană, Alex Maxim a fost unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din campionatul Turciei. Publicația Aksam Spor susține că forma arătată de Maxim l-a determinat pe Sergen Yalcin să-l ceară cu insistență la Beșiktaș.

„Sergen Yalcin a întrebat unde l-am găsit pe Maxim”, a spus Marius Șumudică, în perioada în care era antrenor la Gaziantep.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a făcut-o pe Beșiktaș campioană și în această perioadă se află în negocieri pentru prelungirea contractului.

Una dintre condițiile puse de Sergen Yalcin este transferul lui Alexandru Maxim

Potrivit jurnaliștilor turci, una dintre condițiile puse de Sergen Yalcin este transferul lui Alexandru Maxim, pe care îl vede ideal în filosofia lui de joc.

„Antrenorul Beșiktașului, Sergen Yalcin, îl urmărește de mult timp pe numărul 10 al lui Gaziantep. Sergen Yalcin, care a negociat cu clubul său pentru prelungirea contractului, a dorit și ca Maxim să fie transferat. Antrenorul de succes, care nu este mulțumit de performanțele lui Mensaj și Ljajic, crede că Alexandru Maxim va rezolva problemele în acea zonă”, scriu cei de la aksam.com.tr.

Potrivit Aksam Spor, Beșiktaș vor să plătească în jur de 3-4 milioane de euro pentru transferul lui Alex Maxim. Suma ar putea fi considerată interesantă de cei de la Gaziantep, având în vedere că l-au transferat pe Maxim liber de contract și că înțelegerea jucătorului expiră în 2022.

Adauga un comentariu