Din lumea filmului

Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină? Ce reacție a avut actrița când l-a văzut la ușă

Publicat: 03 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină Ce reacție a avut actrița când l-a văzut la ușă
Alexandru Papadopol si-ar fi dorit impacarea cu Ioana Ginghina

Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină, de care s-a despărțit în anul 2019, cel puțin așa susțin anumite surse pentru cancan.ro. Celebrul actor a părăsit-o pe frumoasa șatenă după ce la mijloc a intervenit o altă femeie. Potrivit celor declarate de Ioana Ginghina în presă, între ei a rămas o frumoasă relație de prietenie.

Surprinzător, lucrurile s-au schimbat radical între ei, la scurt timp după divorț.

Alexandru Papadopol cerșește împăcarea cu Ioana Ginghină?

La doi ani de la divorț, cei doi păreau să își trăiască mai departe viața, fiecare din ei formând un alt cuplu. Imediat după ce s-au despărțit, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină ar fi luat în calcul să se împace. La acea vreme actrița ar fi fost cea care a dat însă înapoi.

“Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți. Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie.

Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi. Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie.

Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, are o relație apropiată atât cu tatăl ei, cu care vorbește și chiar se întâlnește, cât și cu Cristi, actualul partener al mamei ei care locuiește cu ele în casă.

Ce spune Ioana Ginghină despre o împăcare

Actrița a fost contactată de către cei de la cancan.ro cărora le-a mărturisit faptul că nu există cale de împăcare între ea și fostul soț, actorul Alexandru Papadopol.

„Doamne ferește! Nu este adevărat nimic. Vorbim foarte des pentru Ruxandra, dar nimic mai mult”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină se căsătorește pentru a treia oară

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, iubitul ei, se căsătoresc anul acesta. S-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani, iar acum au planuri de nuntă. Cei doi își doresc un eveniment restrâns, la care să participe doar apropiații.

„Cristi nu-și dorește o nuntă̆ mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia. E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a declarat actrița în vârstă de 43 de ani.

Ioana Ginghină dezvăluie că se înțelege foarte bine cu bărbatul iubit și că, pentru ea, e mai important ce vor să construiască împreună decât actul căsătoriei. Au cumpărat teren, investesc amândoi într-o afacere.

Adauga un comentariu