Cancan

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au avut o relație de dragoste controversată. Cum se înțeleg cei doi la aproape un an de la despărțire

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au avut o relație de dragoste controversată. Cum se înțeleg cei doi la aproape un an de la despărțire
Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să se despartă la începutul acestui an.

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au avut o relație de dragoste controversată. Aceștia au format un cuplu încă de pe vremea când actrița era căsătorită cu Adrian Titieni. Cei doi artiști au încercat să ascundă la început povestea lor de dragoste de ochii publicului, însă ulterior au recunoscut că formează un cuplu. Deși s-au iubit foarte mult și au luptat să fie împreună, Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au decis să se despartă. Puțini sunt cei care știu cum se înțeleg cei doi la aproape un an de la despărțire.

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au avut o relație de dragoste controversată

Alexandru Papadopol este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică impresionantă și a cucerit publicul cu rolurile sale în numeroase filme românești. La fel stau lucrurile când vine vorba și de frumoasa artistă Adriana Titieni. Actrița a făcut furori cu personajele pe care le-a interpretat, dovedind tuturor cât este de talentată.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, cei doi artiști au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a provocat mai multe discuții în lumea mondenă. Se pare că mariajul actorului s-a terminat după ce a cunoscut-o pe Adriana Titieni, iar actrița, la rândul ei, a divorțat pentru a fi împreună cu cel care i-a cucerit inima.

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au ascuns relația de iubire, însă ulterior au recunoscut public faptul că formează un cuplu. La începutul acestui an povestea lor de dragoste s-a încheiat în maximă discreție. Aceștia nu au dorit să ofere prea mute detalii despre motivele care au dus la despărțire, însă apropiații cuplului au precizat la vremea respectivă că cei doi nu mai sunt împreună.

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii.”, au declarat prietenii celor doi artiști.

În prezent, Adriana Titieni se dedică profesiei sale și se bucură din plin de succes la vârsta de 46 de ani. Actrița nu mai păstrează legătura cu fostul partener, Alexandru Papadopol, și evită să vorbească despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de acesta. De momente grele pe plan amorors a avut parte și Sonia Trifan. Creatoarea de modă a divorțat de soțul ei, Andrei Neagoe, și a fost la un pas de depresie.

Ce spune Adrian Titieni despre fosta soție și mariajul eșuat

Adriana Titieni a fost căsătorită mulți ani cu celebrul actor Adrian Titieni. Cei doi au divorțat, dar au rămas în relații bune de dragul copiilor. După ce s-a despărțit de fostul soț, actrița s-a iubit cu Alexandru Papadopol. Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au ajuns la despărțire. Adrian Titieni a vorbit recent despre fosta lui soție și motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

,,Cu mintea de acum nu pot să mă raportez la decizia de atunci. Atât s-a putut la momentul respectiv sau atât am reușit eu să înțeleg și să acționez. Că este vinovăție, că este greșeală… sunt momente pe care, fără îndoială, nu ai cum să nu le regreți. O viață în doi, de 20 și ceva de ani înseamnă enorm de multe lucruri. Se produc legături unice, dar, în același timp, am decis de comun acord că cel mai bun lucru este ca fiecare să-și creeze propriul areal de existență și să nu ne intersectăm.

O relație care a devenit incompatibilă la acel moment, copiii erau cât de cât în echilibru emoțional… am hotărât că cel mai bun lucru pentru viața fiecăruia dintre noi este să ne separăm. Habar nu am dacă a fost cel mai bun lucru, dar la momentul respectiv așa am considerat.”, a declarat actorul.

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să se despartă la începutul acestui an. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă.

Adauga un comentariu