Cancan ultimă oră

Alexia Eram a prins, recent, buchetul miresei. Reacția lui Mario Fresh

Publicat: 23 mai 2022
Alexia Eram îmbrăcată cu o bluză neagră și Mario Fresh cu un hanorac și ochelari de soare
Alexia Eram a prins, recent, buchetul miresei în timp ce era cu Mario Fresh la o nuntă

Alexia Eram a prins, recent, buchetul miresei. Fata Andreei Esca și artistul s-au distrat pe cinste la o nuntă, în weekend. După ce au dansat, au gustat cele mai bune preparate și au fredonat piese cunoscute, a venit și momentul în care mireasa să arunce buchetul în aer, așa cum cere tradiția. Reacția lui Mario Fresh i-a surprins pe fani, după ce a postat totul pe TikTok.

Weekendul trecut, fata Andreei Esca și cântărețul au fost invitați la o nuntă, unde au avut parte de cele mai memorabile amintiri. Au dansat, au cântat și s-au simțit în largul lor.

A venit și momentul mult așteptat, acela în care mireasa își aruncă buchetul în aer. Conform tradiției, cine prinde buchetul la nuntă urmează să se căsătorească! Asta a știut și Alexia Eram, ea fiind a doua persoană care a primit florile, după ce inițial le-a prins o altă invitată.

Alexia Eram a prins, recent, buchetul miresei. Reacția lui Mario Fresh

Cei doi sunt foarte apropiați de comunitatea lor de urmăritori în social media. Și de data asta, iubitul Alexiei Eram a postat un filmuleț pe contul său de TikTok, care i-a surprins și amuzat, în același timp, pe internauți.

Fata Andreei Esca și artistul au fost prezenți, weekendul trecut, la o nuntă. În momentul în care mireasa a aruncat buchetul, a fost prins, inițial, de o altă tânără, însă aceasta i l-a dat ulterior Alexiei Eram. După ce a văzut întreaga fază, Mario Fresh a reacționat într-un mod inedit: a luat-o la fugă! Totul a fost însă doar o glumă. Cântărețul a filmat totul și a postat un filmuleț comic pe TikTok.

Ce părere au cei doi despre căsătorie

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, nu are planuri momentan de căsătorie. Vedeta însă a primit un inel din partea lui Mario Fresh, mai exact unul de promisiune.

„Acest inel mi l-a dat iubitul meu acum doi ani. Inelul de promisiune! Nu știu când urmează celălalt, cred că suntem prea tineri să vorbim despre chestia asta, avem 20 de ani. Suntem de șase ani împreună, dar cred că mai e timp. Toate se întâmplă la timpul lor”, a povestit fiica Andreei Esca, potrivit Spynews.

Cei doi au alte planuri pentru viitorul apropiat și nu i-au în calcul o căsătorie. Alexia Eram și Mario Fresh participă la multe evenimente și au de gând să călătorească foarte mult în următoarea perioadă.

„Noi călătorim foarte mult, acum, după pandemie avem foarte multe evenimente, foarte multe călătorii și cam asta, muncim. Am stat o lună în Dubai, cred că vom mai merge acolo pe timp de iarnă, când se face frig aici”, a declarat Alexia Eram.
Adauga un comentariu