Cancan

Alexia Eram, provocatoare și fără lenjerie intimă de Ziua Femeii. Cum a pozat iubita lui Mario Fresh

Publicat: 09 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexia Eram provocatoare și fără lenjerie intimă de Ziua Femeii. Cum a pozat iubita lui Mario Fresh
Alexia Eram le-a făcut o surpriză provocatoare fanilor, de Ziua Femeii

Alexia Eram a îmbrăcat o ținută extrem de provocatoare de Ziua Femeii, iubita lui Mario Fresh renunțând chiar și la lenjerie intimă. Cu această ocazie, fiica Andreei Esca s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru care i-au făcut un machiaj și o coafură ca la carte. Mai mult, vestimentația Alexiei Eram a lăsat multă piele la vedere, spre surprinderea și bucuria fanilor, în special a bărbaților.

La vârsta de doar 21 de ani, Alexia Eram pășește sigură pe sine pe culmile succesului. Fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca are o carieră înfloritoare în mediul online, care îi asigură unele venituri consistente. În plus, arată nemaipomenit din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup tras prin inel și se iubește de câțiva ani cu Mario Fresh, și acesta având la rândul lui o carieră înfloritoare.

Iar pentru a fi mereu într-o formă de zile mari, Alexia Eram face foarte mult sport, lăsând să se vadă asta și din postările frecvente făcute pe contul de socializare. Totodată, ea are și mare grijă la alimentație, iar imaginile în costum de baie dovedesc faptul că eforturile sale nu sunt în zadar.

Alexia Eram a pozat fără lenjerie intimă de Ziua Femeii

Cei peste 700 de mii de fani pe care îi are pe pagina de Instagram sunt obișnuiți cu imagini provocatoare cu Alexia. De data aceasta însă, iubita lui Mario Fresh a făcut publică o mică ședință foto. Însă nu vorbim despre orice fotografii, ci despre unele îndrăznețe, prin care, de Ziua Femeii, tânăra și-a etalat cu mândrie și fără pic de inhibiții atuurile, motiv pentru care admiratorii au „înroșit” butonul de like.

Iar acest lucru nu ne miră deloc dacă luăm în calcul că iubita lui Mario Fresh a îmbrăcat cea mai provocatoare ținută, pentru care, din câte se vede pe imagini, a renunțat și la lenjeria intimă. Alexia Eram s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru un machiaj și o coafură ca la carte, apoi a îmbrăcat o ținută prin care a lăsat multă piele la vedere, spre surprinderea și bucuria tinerilor care fac parte din comunitatea ei online.

Vedeta a purtat doar un sutien negru, din dantelă, o pereche de cizme în aceeași nuanță, iar obiectul vestimentar cheie a fost fusta extrem de sexy, cu crăpătură pe ambele picioare, până în talie. Fapt ce a lăsat la vedere nu doar picioarele bine tonifiate ale șatenei, ci și coapsele lipsite de urma lenjeriei intime.

Ce reacții a primit postarea Alexiei Eram

După cum spuneam, o astfel de apariție nu putea fi trecută cu vederea, astfel că admiratorii Alexiei Eram s-au întrecut în complimente. Și pe bună dreptate, deoarece iubita lui Mario Fresh a adoptat o postură „ca la carte”.

„Prea bombă”, „Ești fit”, „Wow, ești minunată”, „Superbă”, „Te ador”, „Asta era bună pentru ziua bărbatului”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au apreciat imaginile îndrăznețe făcute publice de Alexia Eram.

Iar după sedința foto în care Alexia Eram a aruncat internetul în aer, pozând fără lenjerie intimă, fiica Andreei Esca a ales să petreacă seara dedicată femeilor într-un club de fițe din nordul Capitalei. În plus, imaginea postată de Alexia a fost și pe placul lui Mario Fresh, acesta transmițându-i mesajul „Te iubesc”.

Adauga un comentariu