Cancan

Alexia Eram, prima reacție după sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Fiica Andreei Esca s-a arătat încântată

Publicat: 17 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexia Eram prima reacție după sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Fiica Andreei Esca s-a arătat încântată
Alexia Eram este încântată de colaborarea dintre Mario Fresh și Mira

După izbucnirea recentului scandal, Alexia Eram a avut o primă reacție după sărutul dintre Mario Fresh, iubitul ei, și Mira. La o primă vedere, fanii cuplului ar putea fi destul de nedumeriți, ținând cont de mesajul postat de fiica Andreei Esca. Însă lucrurile s-au lămurit în cele din urmă, fiind vorba de o colaborare artistică între cei doi.

Imaginea cu Mario Fresh și Mira sărutându-se a șocat lumea întreagă! Toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu, mai ales că Mira anunțase din septembrie că s-a despărțit. Însă după apariția imaginilor respective, Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, a postat în miez de noapte, pe rețelele de socializare, un mesaj neașteptat.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt în continuare împreună

Mario Fresh și Alexia Eram păr a fi unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși pe timpul verii au luat o pauză, recent s-au împăcat. Prima lor apariție împreună după despărțire a fost chiar de ziua Alexiei. Fanii cuplului sunt nedumeriți și se întreabă ce se întâmplă cu cei doi.

Cireașa de pe tort a fost zilele trecute, când pe rețelele de socializare a început să circule o imagine cu Mario Fresh și Mira, o cunoscută artistă de la noi, în timp ce se sărutau. Reacția fiicei prezentatoarei Andreea Esca nu a întârziat să apară! O nouă lovitură pentru Alexia Eram, ar spune internauții care au rămas cu gurile căscate la vederea imaginii cu sărutul.

Alexia Eram, prima reacție după sărut

Reacția Alexiei Eram nu a întârziat să apară. În miez de noapte, aceasta a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, piesa lui Mario în colaborare cu Mira, la care a adăugat o inimă. Se pare că iubita lui Mario Fresh este foarte încântată de ceea ce a ieșit și îi susține pe cei doi. Așadar, nici vorbă ca Alexia și Mario să se fi despărțit, iar lucrurile decurg normal între ei.

Fanii i-au taxat dur pe Mario Fresh și Mira

Spre surprinderea tuturor, chiar dacă poza este cât se poate de reală, Mario Fresh și Mira nu sunt împreună. Imaginea are legătură cu videoclipul noii lor piese care a fost lansată pe 16 noiembrie. Fanii cuplului Mario-Alexia s-au arătat extrem de deranjați de modalitatea în care cei doi artiști au decis să-și promoveze noua piesă, iar comentariile au fost extrem de dure.

„Cred că puteaţi să lansaţi piesa asta care oricum era frumoasă şi fără atâtea «interpretări» doar ca să intre lumea să vizualizeze clipul 🙂 / Proastă promovare şi intrigă, dacă melodia e una bună nu are nevoie de scandal, bine ca Andrei şi-a văzut de drumul lui, caracterul omului se vede şi prin fapte subtile, apropo văd ca Mario nu a pus nicio poză în care vă sărutaţi… puteai să pui altă poză şi să ai puţin respect faţă de iubita lui că nu e actor, e cântăreţ, sunt foarte mulţi cântăreţi cu relaţii serioase / familii ce nu promovează aşa ceva”, sunt câteva dintre comentariile de la poza postată de Mira.

Adauga un comentariu