Diete si regimuri

Alimente care vă pot mentine bronzul

Publicat: 01 sept. 2020
Alimente care vă pot mentine bronzul
Alimente care vă pot mentine bronzul

Alimente care vă pot mentine bronzul. Hidratează-ți pielea, exfolia-ți epiderma, ia suplimente alimentare. Există multe sfaturi pentru a face bronzul să dureze mai mult. Cheia păstrării bronzului poate sta chiar in farfuria ta.

Când vacanța se apropie de sfârșit, există un lucru pe care îl dorim cu toții: să ne păstrăm bronzul de vară cât mai mult posibil.

Dar se poate dovedi a fi complicat. Acesta este motivul pentru care unii oameni iau suplimente alimentare sau recurg la ședințe UV. Alții se bazează pe hidratare, scruburi, uleiuri de corp, machiaj sau chiar bronz artificial.

Cu toate acestea, produsele cosmetice și aceste sfaturi nu sunt singurele care vă permit să vă păstrați aspectul pielii. Și din motive întemeiate: anumite alimente vă ajută să vă păstrați bronzul.

Alimente care vă pot mentine bronzul

Înainte de a pleca în vacanță și a vă expune la soare, pregătiți-vă pielea cât mai curând posibil pentru a stimula producția de melanină. Pentru aceasta, este necesar să consumăm alimente boost. Printre produsele care promovează bronzarea se numără fructele și legumele care conțin betacaroten și care au proprietăți antioxidante, precum morcovi, roșii, pepene verde sau chiar caise.

Alimentele bogate în omega 3, cum ar fi uleiurile vegetale din nucă de cocos sau rapiță, sunt, de asemenea, aliații nostri. Pentru a vă maximiza șansele de a obține un bronz de lungă durată, este mai bine să consumați aceste alimente cu produse cu conținut scăzut de grăsimi, pentru a facilita absorbția ingredientelor active.

Mâncarea nu numai că ajută la promovarea bronzării, ci și la menținerea aspectului sănătos. Pentru a rămâne bronzat, concentrează-te doar pe nutrienții potriviți. Cu cât o legumă sau un fruct este mai portocaliu, cu atât conține mai mult betacaroten.

Adauga un comentariu