Cancan

Alina Chivulescu, actrița cu o biografie de invidiat. Este la a doua căsnicie și are un băiat de 20 de ani

Publicat: 02 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Chivulescu actrița cu o biografie de invidiat. Este la a doua căsnicie și are un băiat de 20 de ani
Alina Chivulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Chișu, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei

Alina Chivulescu, sau mai bine zis Bela de la Bloc, este considerată o femeie fatală la vârsta ei și are o biografie de invidiat totodată. Înaltă, brunetă și cu un corp de zeiță, vedeta se poate bucura de anumite trăsături fizice aparte. Cu toate astea, frumusețea nu i-a adus noroc pe plan sentimental, cel puțin în tinerețe. Însă din primul mariaj, care i-a lăsat un gust amar, Alina Chivulescu s-a ales cu o mândrețe de băiat, Michael.

Până în momentul de față, Alina Chivulescu şi-a dedicat întreaga viaţă familiei şi actoriei. Și chiar dacă profesia i-a adus nenumărate satisfacții, ea recunoaște că cele mai frumoase clipe din viață i-au fost oferite de băiatul ei, Michael, în vârstă de 20 de ani.

Alina Chivulescu biografie

Frumoasa actriță s-a născut la Constanța în 1974 și a absolvit UNATC Bucureşti. În portofoliul ei regăsim o serie de filme de la comedii la filme de epoca, dar și seriale. Rolul care i-a adus notorietate la nivelul întregii țări este fără doar și poate cel al Belei din serialul La Bloc. Dintre filmele în care a jucat amintim Omul zilei (1997), Orient Express (2004), Ho Ho Ho (2009), #Selfie (2014), #Selfie 69 (2016). Iar ca seriale, ea s-a remarcat în La bloc (2002), Sub clar de lună (2002), Vine poliția! (2008), Aniela (2009), Iubire și Onoare (2010), O nouă viață (2014), Fructul oprit (2018-2019).

Cum arată acum fiul ei

Actrița s-a despărţit de tatăl băiatului, Mihai Cuptor, pe când micuțul avea numai doi anişori. Atunci a luat decizia de a o lăsa mai moale cu actoria şi s-a dedicat creşterii lui. Însă anii au trecut rapid, Alina Chivulescu a urcat din nou pe scenă, iar cea mai mare bucurie a ei este tot fiul său. Michael are acum 20 de ani și studiază Economia, fiind atras de lumea afacerilor. Așadar, chiar dacă a crescut sub aripa mamei sale, Michael a moștenit ceva din spiritul antreprenorial al tatălui său.

„E frumos să vezi copilul tău cum creşte, cum devine el însuşi. Eu cred că trebuie făcuţi devreme. Noi doi am crescut, practic, împreună. Eu am încercat să fiu cu Mika exact ceea ce mi-aş fi dorit eu să facă un părinte cu mine”, dezvăluie Alina Chivulescu.

Alina Chivulescu s-a căsătorit cu Dan Chișu în 2018

Dacă în tinerețe nu a avut noroc în dragoste, acum viața sentimentală a Alinei Chivulescu este împlinită. Ea trăiește o poveste de iubire parcă desprinsă din filme, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ea și Dan Chișu. Cei doi sunt împreună de șapte ani, iar din 2018 și-au oficializat relația și s-au căsătorit. Cu toate acestea, Alina Chivulescu și Dan Chișu au mai fost împreună o perioadă, însă nu erau pregătiți la acel moment pentru o relație și au rupt legătura. Însă flacăra pasiunii s-a reaprins în 2014, iar de atunci cei doi se înțeleg de minune. În altă odine de idei, Alina Chivulescu are o biografie de invidiat.

Adauga un comentariu