Cancan ultimă oră

Alina Eremia a vorbit despre sarcină, la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Primele dezvăluiri despre copil

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Eremia a vorbit despre sarcină la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Primele dezvăluiri despre copil
Alina Eremia a vorbit despre sarcină, la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Primele dezvăluiri despre copil

Alina Eremia este în nouălea cer după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie. Artista și Edy urmează să se căsătorească, însă preferă să ia lucrurile încet, ca și până acum. Recent, aceasta a făcut declarații neașteptate despre marele eveniment din viața ei, dar și despre un viitor copil.

Alina Eremia și iubitul ei formează un cuplu de aproape un deceniu și sunt mai fericiți ca niciodată. În urmă cu puțin timp, artista a fost și cerută în căsătorie, iar acum toată lumea așteaptă să facă marele pas.

Alina Eremia, primele dezvăluiri despre copil

Cu nunta nu se grăbesc, însă un copil își doresc în viitorul apropiat, potrivit spuselor cântăreței. Alina nu își dorește să respecte ordinea, ci vrea ca lucrurile să vină de la sine și să se bucure de ele din plin.

„Am în plan să devin mămică în curând. Nu știu care o să se întâmple prima. Nu este o ordine pe care o să o respectăm, lăsăm lucrurile să decurgă frumos și natural. Nu am nimic de anunțat, acum sunt însărcinată cu cina, doar. Stați liniștiți, dacă am ceva, o să anunț”, a declarat Alina Eremia pentru Cancan.

Alina Eremia nu se grăbește cu nunta

Alina Eremia a dezvăluit că nu au început pregătirile pentru nuntă și nici nu se grăbesc. Aceasta și iubitul ei se bucură din plin de momentele pe care le trăiesc acum și vor să mențină același ritm, iar pe viitor se vor bucura și de pregătirile pentru marele eveniment.

„Nu am să vă dau detalii despre nuntă. Nu ne-am orientat către vreo locație, deși înțeleg că asta este primul lucru de bifat pe listă. Nu ne grăbim. Ne bucurăm de această etapă foarte frumoasă. Este atât de bogată din punct de vedere sentimental și nu vrem să o stricăm cu presiuni inutile.

Așa cum nu ne-am grăbit până acum, consider că putem să menținem același ritm pentru că sentimentele sunt reale, iar acestea sunt fundația unei relații: iubirea, încrederea. Mai departe, restul sunt ornamente frumoase, niște lucruri pe care vrem să le punctăm. Luăm lucrurile treptat”, a mai dezvăluit Alina Eremia pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu