Actualitate

Alina Pippidi Mungiu, despre Guvern: Vă imaginaţi cum pot conduce o pandemie nişte oameni care nu se pot coordona să nu intre unul peste altul în conferinţe de presă?

Publicat: 11 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Pippidi Mungiu despre Guvern Vă imaginaţi cum pot conduce o pandemie nişte oameni care nu se pot coordona să nu intre unul peste altul în conferinţe de presă
Alina Pippidi Mungiu vorbește despre gafele celor din Guvern

Politologul Alina Pippidi Mungiu are o reacţie la ceea ce s-a întâmplat în această zi. Vorbim despre faptul că premierul Florin Cîțu și Vlad Voiculescu au intrat unul peste altul în conferinţe de presă. Aceasta a spus că ar trebui să ne imaginăm cum pot astfel de oameni coordona o pandemie când ei nu pot gestiona conferinţele de presă.

Declaraţia vine în contextul în care Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu au susţinut declaraţii de presă în acelaşi timp, lucru unic în istoria recentă a României.

Cum pot gestiona pandemia doi oameni care nu pot coordona conferinţele de presă

Alina Pippidi Mungiu, politolog român a vorbit în direct la Antena 3 despre faptul că aceşti oameni nu pot coordona o pandemia dacă ei nu se înţeleg când să intre în conferinţele de presă:

Vă imaginaţi cum pot conducce o pandemie nişte oameni care nu se pot coordona să nu între unul peste altul? Premierul Florin Cîțu a vorbit despre o aplatizare a situaţiei făcând referire la rata de pozitivare. Niciun medic, specialist nu se bazează pe calcul pe rata de pozitivare pentru că nu este de referinţă pentru că există o testare naţională. Ei însăşi au început să creadă în propagandă Guvernului. Infectarea merge prost că dacă nu mergea prost nu ne-ar mai trebui paturi la Terapie Intensivă, paturi atât de multe. Lumea trebuie să înţeleagă că nu s-ar fi ajuns la aceste scene dacă epidemia nu ar fi mers prost. Nu e nimeni de vină Guvernul pentru valul 3.

România este plină de restricţii, dar restricţii proaste. Restricţiile bune nu se dau pentru că sunt costisitoare. Ţară este deschisă acum, terasele din jurul meu sunt pline de persoane. Persoane care nu au măşti, care provin din 5-6-7 case diferite.

Guvernul se comportă ca şi cum ar fi în campanie. Nu sunt preocupaţi ca să facă ceva pentru oameni. Sunt căutaţi alţi responsabili decât guvernanții. Premierul vorbește de 1600 de paturi de ATI când este clar că nu o să ajungă. Grija lor este să nu supere oamenii. Vlad Voiculescu nu trebuia niciodată numit și trebuie demis! Nu avem precizări extrem de importante cum ar fi câte persoane au plecat azi de la AŢI vindecate și câte au murit în Terapiile Intenive. a declarat Alina Pippidi Mungiu.

Adauga un comentariu