Cancan ultimă oră

Alina Pușcaș, reacție șoc la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc dimineață

Publicat: 06 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Pușcaș reacție șoc la adresa lui Bogdan Drăghici bărbatul care și-a dat foc dimineață
Alina Pușcaș a avut cu adevărat o reacție neașteptată la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul în vârstă de 47 de ani care și-a luat viața prin autoincendiare chiar în fața Ambasadei Rusiei

Alina Pușcaș a avut cu adevărat o reacție neașteptată la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul în vârstă de 47 de ani care și-a luat viața prin autoincendiare chiar în fața Ambasadei Rusiei de la București. Iată ce a spus prezetatoarea de la Te Cunosc de Undeva despre el, dar mai ales despre fapta sa care a intrat în atenția tuturor.

Bogdan Drăghici nu este deloc o persoană necunoscută, ci din contră, de-a lungul anilor, a intrat în atenția multora, fiind implicat în numeroase scandaluri. Mai mult decât atât, despre el se știe și faptul că și-ar fi abuzat fiica vitregă ani la rând, fiind condamnat pentru fapta lui la 15 ani de închisoare.

Alina Pușcaș, reacție soc la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc dimineață

În timp ce se afla în trafic, Bogdan Drăghici s-a urcat în mașină și a pornit spre Ambasada Rusiei de la București, unde s-a incendiat și a intrat cu autoturismul în flăcări în gardul instituției, a ajuns și la urechile Alinei Pușcaș.

Prezentatoarea de televiziune se numără printre cei care au avut o reacție destul de șocantă. Revoltată, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva a explicat că îl suține și este perfect de acord cu el, bineînțeles totul sub o notă ironică, care denotă exact opusul.

„În cazul în care acuzațiile sunt reale și omul și-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, îl susțin, bine a făcut. Nu ai cum! E un subiect atât de sensibil treaba asta cu copiii, încât nu ai cum. Asta e!”, este reacția Alinei Pușcaș.

Bogdan Drăghici a fost condamnat cu o zi înainte de tragedie la 15 ani de închisoare pentru faptul că și-a abuzat fiica vitregă ani la rând, după ce chiar soția sa a depus o plângere penală. Acesta a mai fost cunoscut și pentru apropierea cu Traian Băsescu, când era primar al Bucureștiului, fiind șeful de cabinet al acestuia. Mai mult, Bogdan Drăghici a fost și subsecretat de stat în Ministerul de Interne.

 

Adauga un comentariu