Cultural

Alina Sorescu, relație secretă cu un cunoscut prezentator TV. De ce povestea de dragoste dintre cei doi nu a continuat

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu relație secretă cu un cunoscut prezentator TV. De ce povestea de dragoste dintre cei doi nu a continuat
Alina Sorescu a avut o relație secretă cu un prezentator TV cunoscut care din nefericire nu a durat

Alina Sorescu a avut o relație secretă cu un prezentator TV cunoscut. Au avut întâlniri, însă relația lor nu a durat mult timp. Înainte de căsătoria cu creatorul de modă, cu care a devenit mamă, artista a avut o legătură ascunsă cu un cunoscut realizator TV.

Despre ce vedetă autohtonă este vorba și cine a discutat despre acest subiect.

Alina Sorescu, relație secretă cu un cunoscut prezentator TV

Povestea de iubire dintre cei doi nu a continuat, iar acest aspect a fost explicat chiar de fostul partener de viata. Persoana în cauză este Gabriel Coveșeanu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Cove, care este managerul Teatrului de copii Ion Creangă.

Celebrul prezentator și frumoasa blondină s-au întâlnit timp de o lună, în care au petrecut momente plăcute împreună. Din păcate, în cele din urmă, au realizat că au viziuni complete diferite și au decis să se despartă.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme.

Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, a mărturisit în urmă cu ceva timp prezentatorul despre relația cu Alina Sorescu, conform showblitz.ro. Cove este căsătorit de 10 ani cu Florentina Ene.

De ce a început Alina Sorescu să plângă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă

Alina Sorescu a început să plângă în platoul emisiunii lui Catalin Măruță, iar moderatorul a rămas fară replică. Cu lacrimi în ochi, ea a dezvăluit prin ce trece în prezent, în timp ce se desparte de designerul Alexandru Ciucu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună două fiice, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu a preferat să nu dezvăluie motivul divorțului de celebrul designer, dar a povestit despre impactul pe care acest proces îl are asupra ei și asupra fetițelor.

Alina afirmă că a suferit mult, dar acum nu mai dorește să se uite în trecut. Vedeta a spus cu tristețe că nu mai are niciun scop în prezent și propune să fie puternică pentru fiicele sale. Artista menționează că, din păcate, nu a fost posibilă obținerea unei înțelegeri amiabile cu fostul său partener, astfel încât să se evite divorțul.

„Știi cum are Andra melodia “Niciodată să nu spui niciodată”, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante.

Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil.

Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă”, a spus Alina Sorescu.

Cântăreaţa avea ochii în lacrimi în timp ce povestea totul în platoul emisiunii „La Măruţă”.

Alina Sorescu a avut o relație secretă cu un prezentator TV cunoscut care din nefericire nu a durat.

Adauga un comentariu