Actualitate

Alina Vidican a investit 40.000 de euro în operații estetice. Cum arată acum fosta soție a lui Cristi Borcea

Publicat: 05 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Vidican a investit 40.000 de euro în operații estetice. Cum arată acum fosta soție a lui Cristi Borcea
În prezent, Alina Vidican este schimbată total față de perioada în care era căsătorită cu Cristi Borcea

Alina Vidican nu mai arată așa cum o știai după ce a investit nu mai puțin de 40.000 de euro în operații estetice și s-a tuns scurt. Fosta soție a lui Cristi Borcea a plecat din țară în urmă cu câțiva ani, iar anul trecut s-a recăsătorit. În prezent, Alina Vidican formează un cuplu cu pilotul Claude Senhoreti, nunta celor doi având loc în Florida.

Divorțul de Cristi Borcea a făcut-o să sufere enorm și a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, pentru a fi cât mai departe de el. În prezent, Alina Vidican s-a recăsătorit dar totodată a ajuns de nerecunoscut față de cum o știam cu toții. Fosta soție a lui Cristi Borcea este transformată total de intervențiile estetice.

Alina Vidican, transformată de operații estetice

Fosta soție a afaceristului, care în prezent este recăsătorit cu Valentina Pelinel, a vrut să-și schimbe complet viața și a început o nouă etapă în America, acolo unde locuiește alături de pilotul Claude Senhoreti, dar și cei doi copii din mariajul cu Borcea. Cel mai probabil divorțul de Cristi Borcea a marcat-o atât de tare încât Alina Vidican a simțit nevoia să apeleze la medicului estetician.

Intervențiile estetice pe care Alina Vidican le-a făcut la nivelul feței sunt mai mult decât evidente. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu mai arată deloc așa cum o știam când apărea plângând pe canapeaua de la Măruță. Deși avea și la vremea respectivă câteva intervenții estetice, acum Alina Vidican le-a îmbunătățit.

Fosta soție a acționarului de la Dinamo și-a schimbat și tunsoarea. Alina Vidican a renunțat la extensii și la părul lung și a ales să-l tundă până la umeri. Imagini recente cu ea au fost postate pe una dintre rețelele de socializare chiar de mama sa, care o vizitează destul de des în Statele Unite ale Americii.

A dat 40.000 de euro pe intervențiile estetice

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

Alina Vidican a apelat la cei mai buni medici esteticieni din Statele Unite ale Americii, pentru a-și schimba înfățisarea. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu doar că și-a schimbat viața, ci și aspectul fizic. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.

Adauga un comentariu