Cancan

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se mărită cu un pilot de curse milionar

Publicat: 17 iun. 2021
Alina Vidican se mărită
Alina Vidican se căsătorește cu un milionar brazilian la cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, se mărită în această vară și se pregăteşte de nuntă cu milionarul brazilian pe care l-a cunoscut în Miami. Claude Senhoreti este pilot de curse și a fost cucerit din prima de Alina Vidican. Cei doi au stabilit deja data nunții și, cu toate că au copii, nu exclud ideea de a avea și unul împreună.

Alina Vidican ajunge din nou la altar la 5 ani după divorţ! Fosta doamnă Borcea duce o viaţă fericită în Florida, unde l-a şi cunoscut pe noul ales al inimii sale. Claude Senhoretti, iubitul milionar al Alinei Vidican, a vorbit în exclusivitate despre relația lor, dar și despre pasiunea pentru cursele de mașini.

Alina Vidican se mărită cu un pilot de curse

Fosta soție a lui Cristi Borcea şi logodnicul milionar brazilian au stabilit deja primele detalii ale fericitului eveniment care va avea loc în America chiar în această vară. Claude Senhoreti a fost cel care a făcut anunţul despre căsătorie. Cei doi au stabilit data nunţii, care va avea loc pe 26 august.

„Ne vom căsători foarte curând şi suntem foarte încântaţi! 26 august, anul acesta! Alina se ocupa cu o companie de organizare de nunţi de tot ce este nevoie şi sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, aşa că poate fi chiar pe pista (n.r. – râde). Glumesc cu asta, că dacă cer aşa ceva mă va ucide”, a precizat milionarul brazilian.

Claude, iubitul de origine braziliană care a reușit să trăiască visul american, a vorbit despre relația cu Alina Vidican și a dezvăluit secretele iubirii care, deja, durează de patru ani.

Cum a fost cucerită Alina Vidican de iubitul brazilian

Claude Senhoreti recunoaște că pasiunea pentru mașini i-a făcut să își dea seama că se potrivesc și i-a oferit oportunitatea de a o face să se îndrăgostească de el. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la deschiderea Porsche Tower din Miami, iar bărbatul a fost cucerit din prima de frumusețea Alinei.

„Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Însă când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, a spus Claude Senhoreti, logodnicul Alinei Vidican.

Alina și Claude nu exclud să aibă copii împreună

Pilotul brazilian a mai precizat că i-a legat și mai mult faptul că ambii sunt pasionați de mașini. După ce s-au întâlnit din nou, Alina și Claude și-au dat seama că între ei începe să fie mai mult decât atracție fizică și aveau și multe lucruri în comun.

„Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. A doua zi dimineața i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a continuat logodnicul Alinei.

În altă ordine de idei, recunoaște Claude, între ei, deși au deja, împreună, patru copii, s-au dus discuții pe tema unei sarcini a Alinei Vidican.

„Noi avem copii. Eu îi am pe Alex și pe Gloria, iar Claude, pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a mai dezvăluit Alina Vidican care se mărită în august cu pilotul brazilian.

Adauga un comentariu