Din lumea filmului

Alma Wahlberg a murit. Este doliu în lumea filmului

Publicat: 19 apr. 2021
Alma Wahlberg a murit
Alma Wahlberg a murit la 78 de ani

Alma Wahlberg a murit la vârsta de 78 de ani. Actorul Mark Wahlberg și frații săi traversează o perioadă extrem de neagră a vieții lor. Vestea tristă a fost făcută publică de doi dintre cei nouă copii pe care i-a adus pe lume. Mama acestora a ajuns să fie cunoscută datorită reality show-ului “Wahlburgers”.

Alma Wahlberg a murit la 78 de ani

Actorul Mark Wahlberg a postat o poză de album cu mama sa în care acesta poartă un sacou roz ciclam, iar la descriere a scris: “My angel. Rest in peace (n.r.: Îngerul meu. Odihnește-te în pace)”.

În vârstă de 51 de ani, Donnie Wahlberg a postat în vara anului trecut noutăți despre starea mamei sale de sănătate. La un moment dat, el a mărturisit: “ea nu își amintește prea multe și este adesea confuză, dar, cumva, rămâne Alma”, potrivit nbcboston.com.

Donnie Wahlberg a postat pe Instagram un video emoționant în memoria mamei sale, iar la descriere a așternut câteva gânduri copleșitoare.

“Sunt atât de binecuvântat că am fost adus în această lume de o femeie atât de uimitoare, crescut, învățat și îndrumat pe calea vieții mele. (…).

Este timpul să te odihnești în pace, mamă. Te iubesc, mi-e dor de tine, îți mulțumesc și te voi sărbători azi și întotdeauna”, a scris Donnie Wahlberg când a făcut postarea de mai jos.

Actorul Joseph Siravo a murit. Rolul din “Sopranos” l-a făcut celebru

La inceputul acestei luni, actorul Joseph Siravo a murit la vârsta de 64 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul. Rolul lui Johnny Soprano din serialul “Clanul Soprano” l-a făcut celebru.  Un alt serial în care s-a remarcat a fost cel din „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”.

Siravo nu a fost străin nici de lumea teatrului unde a jucat în mai multe piese.

Joseph Siravo a mai jucat și în „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money”, „Law and Order”, „The Report”, cu Adam Driver, în „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” şi „Night Falls on Manhattan”.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit în luna martie a acestui an

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la doar 53 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Înainte să ajungă să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Ploiești și Reșița.

Alma Wahlberg, mama celebrului actor Mark Wahlberg, a murit la vârsta de 78 de ani.

Adauga un comentariu