Scena artistica din Romania

Actrița Loredana Alexandrescu a murit. Avea doar 53 de ani

Publicat: 16 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Loredana Alexandrescu a murit. Avea doar 53 de ani
Actrita Loredana Alexandrescu s-a stins din viata la 53 de ani

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la doar 53 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Înainte să ajungă să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Ploiești și Reșița.

Loredana Alexandrescu s-a născut în 16 februarie 1968, la Reșița și a urmat cursurile Secției de Artă teatrală și cinematografică a Universității Ecologice din București.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit

Echipa Trupei de Marionete din Arad și-a exprimat regretul printr-un mesaj public.

,, S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru.

Drum lin, colegă dragă! ”, Echipa Trupei Marionete.

Colegii i-au transmis zeci de mesaje de condoleanțe

Pe Facebook mai mulți colegi de breaslă au postat zeci de mesaje de condoleanțe pentru actrița de doar 53 de ani.

„Lore, încă nu îmi vine să cred că ai pierdut lupta cu viață! Nu îmi vine să cred că tu nu vei mai fi acolo, pe scena atunci când voi merge cu Andrada la Teatru de Păpuși,fară tine scena e pustie,tu ai fost cea care ne-ai adus pentru prima dată acolo,tu ai fost cea care ne-a insuflat dragul de Teatru de Păpuși și îți mulțumesc din suflet pentru asta. Aș fi vrut să fii de fiecare dată acolo când noi venim, dar din păcate Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, El nu ia în Cer decât oamenii buni,oamenii calzi și veseli,așa cum ai fost tu mereu.

Să mânuiești păpușile în Rai și să ai grijă de noi de acolo de Sus, să ne veghezi și să fii alături se noi.Nu te vom uita niciodată!”, a scris o colegă a actriței.

„Lore… Da, era frumoasă, caldă, calmă, răbdătoare, nu avea neliniștea primei tinereți, dar avea aerul unei femei trecută prin neliniști și care supraviețuia elegant… Trecerea în neființă n a făcut o în liniște ci cu luptă pentru fiecare zi, își dorea să mai trăiască o zi, o lună, un an… Dar cred că acolo își va regăsi candoarea și pacea, erau în ea, dintotdeauna. Drum în lumină, Lore”, este un alt mesaj emoționant postat după dispariția actriței.

Cine a fost actrița Loredana Alexandrescu

Loredana Alexandrescu a debutat la Teatrul „Ion Vasilescu” din Giurgiu și a activat, mai apoi, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și la Teatrul de Stat din Reșița. Începând cu anul 1998 numele acesteia a fost strâns legat de scena artistică din Arad. În “Trupa Marionete” a întruchipat zeci de roluri în spectacole precum „Croitoraşul cel viteaz”, „ Spărgătorul de nuci”, „Fetița cu chibrituri” „D-l Goe şi Vizita” sau „Greuceanu”.

La începutul lunii martie actorul Ciprian Nemeșiu și-a luat viața

Pe 8 martie lumea teatrului a fost zguduită de vestea că tânărul artist și-a luat viața. Economist și actor de meserie, tânărul făcea parte din trupa de improvizație Freeze, însă doar un moment i-a trebuit să recurgă la cel mai teribil gest.

Ciprian Nemeșiu s-a aruncat în gol de la etaj, făcând ca medicii care au ajuns la fața locului, în Sectorul 2 al Capitalei, să stabilească faptul că rănile suferite sunt incompatibile cu viața.

Iubita acestuia a vorbit despre motivele care l-au împins pe acesta să recurgă la acest gest. De-a lungul timpului mai mulți actori au recurs la gesturi necugetate și și-au luat viața printre care Robin Williams sau Marilyn Monroe.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani. Dumnezeu să o ierte!

Adauga un comentariu