Cancan ultimă oră

Amalia Bellantoni a aflat cine e hoțul care i-a furat 20.000 de euro de la ferma din Călărași

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amalia Bellantoni a aflat cine e hoțul care i-a furat 20.000 de euro de la ferma din Călărași
Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar

Amalia Bellantoni a fost jefuită la ferma din comuna Belciugatele, județul Călărași, acolo unde ea și soțul ei sunt proprietari. Hoții au furat bani și obiecte în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro. După fapta comisă, ei au fost identificați de polițiști.

Tâlharii nu au acționat precum niște amatori. Aceștia au întrerupt inițial curentul de la fermă pentru a-și duce planul la bun sfârșit, știind că zona este supravegheată de camere video.

Totuși, unele camere au rămas pornite, asta pentru că cei care au jefuit-o nu s-au mai gândit să le oprească și pe acestea. Amalia Bellantoni a aflat acum și cine e hoțul.

Amalia spune că e vorba despre o persoană care a mai lucrat la această fermă în trecut, înainte ca ea și soțul ei să devină proprietari.

”E o persoană care a lucrat la această fermă înante ca noi să fim proprietari, știe toate dedesubturile (…) Pe lângă ce era acolo mi-au furat și hăinuțe din colecția mea vestimentară, le-am găsit pe pagina de Facebook a fiicei acestui individ”, a spus Amalia Bellantoni.

Amalia Bellantoni a mai mărturisit că își dorește foarte mult să-și ia un permis de port armă pentru a știi că mereu e în siguranță.

”Voi lua un permis de port armă, îmi voi apăra sărcia, nevoile și neamul”, a mai spus ea.

Adauga un comentariu