Fotbal intern

Amanta selectionerului s-a culcat si cu Toja!

Publicat: 03 mart. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amanta selectionerului s-a culcat si cu Toja
8

Victor Piturca nu a fost singurul stelist cu care Vica Blochina a avut o relatie. Se pare ca fosta amanta a selectionerului s-a iubit si cu sud-americanul Carlos Toja.
Scandalul dintre Victoria Blochina si Victor Piturca, iscat de faptul ca actualul selectioner nu îl recunoaste pe fiul sau Edan, a tinut capul de afis al tabloidelor în ultimul timp.
Procesul intentat de fosta balerina este în desfasurare, iar „Vica” vine cu noi dovezi care sa demonstreze ca Piti este tatal lui Edan.
Din cate se pare, Victor Piturca nu este singurul personaj din fotbal cu care s-a iubit frumoasa blonda. Victoria Blochina ar fi avut o idila si cu unul dintre cei mai controversti jucatori ai Stelei, Carlos Toja, informeaza stl.ro.
Desi nu a rupt gura targului in Ghencea, sud-americanul nu a „iertat” nimic în afara terenului de fotbal. Toja s-a iubit cu „devoratoarea” Ioana Popescu, cu fotomodelul Maria Andreescu, cu manechinul Andreea Cocoranu si cu modelul Maia Feldean, care l-a acuzat ca a violat-o si batut-o în dese randuri.
Toja a parasit Steaua pe usa din dos, fiind cedat în vara lui 2010 grecilor de la Aris Salonic. Cei doi ani petrecuti în Romania au adus-o în viata lui pe Vica. Fosta amanta lituanianca a lui Piturca si columbianul Stelei s-au cunoscut în toamna lui 2009 si, potrivit sursei citate, au fost mult timp buni prieteni.
Amicitia avea sa se transforme însa într-o frumoasa poveste de dragoste în vara lui 2011 cand, aflata într-o vacanta în Grecia – mai precis, în statiunea Halkidiki – fosta dansatoare de la Melody a trait cateva nopti „fierbinti” în compania fotbalistului sud-american.
Toja a fost chiar surprins într-o fotografie, în timp ce o tinea strans în brate pe Vica, iar mana sa statea pe „posteriorul” blondei.

 

Adauga un comentariu