Cancan ultimă oră

Totul despre Smiley: Vârstă, înălțime, biografie, iubite

Publicat: 07 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Smiley este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din muzica românească. Acesta este urmărit de milioane de persoane în mediul online.

Pentru a ține și mai mult legătura cu fanii săi, Smiley și-a făcut recent public numărul de telefon, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. În scurt timp, Smiley a strâns zeci de mii de like-uri, mii de comentarii și sute de share-uri.

„0756727279, nu raspund la beep, dar raspund pe WhatsApp“, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

La doar câteva ore după ce și-a postat numărul de telefon pe Facebook, Smiley a revenit cu un nou anunț pentru fanii săi:

„Sună ca la taxi. Nici n-aș avea timp să vă răspund tuturor, dar vă rog să-mi lăsați un mesaj pe WhatsApp și revin când pot… După cum vedeți, acum răspund pe Facebook, nu pot în două locuri în același timp”.

Smiley

Într-un top realizat recent cu cei mai urmăriți influenceri din social media, Smiley ocupă detașat primul loc în preferințele românilor. Acesta este urmat de Andra Măruță și Inna. Top 5 este completat de Adelina Pestrițu și vlogger-ul Mircea Bravo.

La secțiunea Muzică, Andra ocupă primul loc în topul general din luna martie, după lansarea piesei în colaborare cu 3 Sud Est, care a strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Smiley este pe primul loc în top pe Facebook, mai ales după reacțiile din perioada în care Gina Pistol, partenera sa, a dat naștere primului lor copil.

Smiley cu pălărie

Totul despre Smiley: Vârstă, înălțime

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 Iulie 1983, la Pitești. Pasionat de mic de muzică, Smiley, în vârstă de 37 de ani, a început să cânte încă de la vârsta de 10 ani. A debutat în trupa Millenium 3, până când a fost observat de Gyuri Pascu, care l-a ajutat să scoată un album cu formația.

In acelasi timp s-a imprietenit cu CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu cu care va forma trupa Simplu.

Smiley

Biografia unui mare artist

La propunerea lui CRBL, în anul 2001 s-a alăturat trupei Simplu, iar din 2007 a început colaborarea cu postul de televiziune Pro TV pentru serialul „Cu un pas inainte”.

În 2009, a primit Discul de Aur pentru 10.000 de unități vândute și și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production.

în 2011, la Romanian Music Awards, Smiley a fost desemnat „Best Male” și „Best Pop” artist, iar anul următor a lansat discul single „Dead Man Walking”, cu care a devenit cel mai difuzat cântăreț la radio și televiziune.

Tot în 2012, a câștigat premiile pentru „Best Producer” și „Best Website” la gala Romanian Music Awards de la Craiova, iar anul următor a câștigat premiul „MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”.

Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români, precum, Cabron, Sore, Radio Killer, Don Baxter, Feli, SHOT, Silviu Pașca, Paul Damixie și Jazzy Jo. Ca producător, a lucrat cu Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana Groza, Andra, Corina, Cream, Emanuel, In-Grid și Sway.

Smiley și Gina Pistol

Iubitele din viața lui Smiley

Faima pe care și-a câștigat-o ca artist i-au adus multe femei celebre lui Smiley. Din 2005, Smiley s-a iubit timp de doi ani cu Sânziana Negru, o brunetă senzuală. Finalul relației a fost unul brusc deși cei doi păreau a fi de nedespărțit.

Din 2007, Laura Cosoi a făcut parte din viața lui Smiley timp de cinci și, la un momentdat, s-a vorbit chiar despre căsătorie. La sfârșitul anului 2012, Smiley a cunoscut-o pe Loredana Ciubotaru, o tânără frumoasă și talentată ce participa la „Vocea României“. A urmat o relație de aproape un an cu Raluca Netca, dansatoare care a lucrat cu Corina, Inna sau Antonia.

Ulterior, în viața lui Smiley a apărut Oana Alexandra Zara, o tânără care a participat la „Românii au talent”. Din martie 2017, Smiley a început relația cu Gina Pistol, cea care i-a dăruit în luna martie a acestui an o fetiță, Josephine Ana Maria.

Smiley și Gina Pistol

Adauga un comentariu