National

Ambulanță la Guvernul României. Secretarului de stat în Ministerul Muncii i s-a făcut rău. Cristian Vasilcoiu, depistat cu Covid-19

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ambulanță la Guvernul României. Secretarului de stat în Ministerul Muncii i s-a făcut rău. Cristian Vasilcoiu depistat cu Covid-19
Cristian Vasilcoiu, depistat a doua oară cu Covid-19

Momente îngrijorătoare, după ce o ambulanță a sosit la Guvernul României. Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, după ce i s-a făcut rău chiar în timpul ședinței de Executiv.

În urma incidentului, oficialul a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Ambulanță la Guvernul României. Cristian Vasilcoiu a acuzat o stare de rău în timpul ședinței

Astăzi, 3 august 2022, în timpul ședinței de Guvern, unui participant i s-a făcut rău. Cristian Vasilcoiu, secretarul de stat în Ministerul Muncii a fost luat cu ambulanța și transportat la spital. După cum este procedura, i s-a efectuat un test pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Cristian Vasilcoiu a revenit apoi pe pagina personală de Facebook, unde a transmis mai multe detalii cu privire la incidentul în care a fost implicat. Acesta a transmis mulțumiri ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care se pare că i-a acordat primul ajutor.

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor. Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid-19, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a scris secretarul de stat, Cristian Vasilcoiu.

Și Marcel Ciolacu a fost infectat cu Covid-19

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar câteva zile şi Marcel Ciolacu a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta nu a mai putut să-şi onoreze întâlnirile, după ce a efectuat un test rapid.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost nevoit să se izoleze timp de 5 zile deoarece este vaccinat împotriva virusului. Şeful PSD a menţionat că nu prezenta niciun simptom, dar a fost nevoit să se testeze. Starea de sănătate a social democratului a fost una bună, nefiind semnalate complicaţii.

Marcel Ciolacu a mai stat în izolare după ce a fost contact direct cu mai multe persoane infectate cu COVID-19. S-a întâmplat în octombrie 2020. Ciolacu a fost contact direct cu președintele CJ Bistrița-Năsăud.

România a intrat in al șaselea val de infectări cu COVID-19. În ultimele săptămâni s-a văzut o creștere constantă a cazurilor de persoane pozitive la infectarea cu virusul din Wuhan. Ministrul Sănătății a anunțat, că în aceste momente nu se impun luarea de măsuri de siguranță sanitară și că măștile de protecție sunt obligatorii doar în unitățile medicale.

Astfel, astăzi, 3 august 2022, a fost nevoie de intervenția medicilor, iar o ambulanță a fost la Guvernul României.

Adauga un comentariu