Coronavirus

Amenzi de peste 1 milion de lei, în weekend, în București

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amenzi de peste 1 milion de lei în weekend în București

Peste 900 de polițiști împreună cu reprezentanți ai DSP și ANSVSA au verificat în weekend terasele, centrele comerciale și mijloacele de transport din București.

În urma verificărilor au fost dat amenzi în valuare de aproximativ 1.110.000 lei, a transmis Poliția Capitalei.

După ce în ultimele zile numărul noilor cazuri de infectări a crescut într-un ritm alarmant, polițiștii din capitală, împreună cu 400 de jandarmi, dar și reprezentanți ai DSP, ANSVSA, ANPC și ISU au verificat maim ulte centre comerciale, terase, dar și mijloace în transport pentru a se asigura că se respectă măsurile impuse de autorități.

2.309 sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în valoare de aproximativ 1.110.000 lei, transmite Poliția Capitalei.

Din acest total, 528 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor, privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese și 75 pentru încălcări ale normelor de conviețuire socială.

De asemenea, au mai fost aplicate și 19 sancțiuni pentru situații de încălcare a legislației privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, iar 35 pentru abateri privind sănătatea publică.

În domeniul rutier au fost date peste 1.600 de amenzi.

Adauga un comentariu