Economic Local

Amenzi pe bandă rulantă pentru consum de alcool în public

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amenzi pe bandă rulantă pentru consum de alcool în public

În perioada 27 – 29 decembrie, polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Iași pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru combaterea faptelor antisociale. Echipele din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, care și-au desfășurat activitatea în cartierele ieșene, au legitimat 160 de persoane și au aplicat, în urma constatărilor directe efectuate, 71 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 9.955 lei.
Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, mai precis pentru consum de alcool pe domeniul public. În această perioadă au fost aplicate circa 20 sancțiuni din astfel de motive.

Consuma alcool în fața marketului

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 6 Poliție Locală au sancționat contravențional, conform Legii 61 din 1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 100 lei, pe C.C, cu domiciliul în județul Iași, deoarece a fost depistat în fața unui supermarket de pe șoseaua Nicolina, în timp ce consuma băuturi alcoolice”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu