Economic Local

Amenzi usturătoare pentru șoferii care staționează mașinile mai lungi de 5,2 m pe domeniul public

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amenzi usturătoare pentru șoferii care staționează mașinile mai lungi de 52 m pe domeniul public

Autoritățile au decis să aplice cu strictețe Hotărârile Consiliui Local Iași privind interzicerea staționării unor vehicule în municipiul Iași. Pe raza orașului există multe microbuze sau chiar mașini de mare tonaj care sunt staționate sau parcate pe marginea drumurilor sau chiar pe zonele verzi. Asta nu doar că duce la îngreunarea traficului rutier, dar sunt ocupate abuziv numeroase locuri de parcare. Din acest motiv, oamenii legii îi iau în vizor pe șoferii care staționează mașinile de mare tonaj pe domeniul public.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 6 Poliție Locală au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, pe numitul C.G., cu domiciliul în municipiul Iași, deoarece a staționat pe domeniul public cu o autoutilitară având o lungime mai mare de 5,2 m”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Acțiuni zilnice de amendare a șoferilor nedisciplinați

Echipele din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat în cursul zilei de 19 decembrie activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal, ocazie cu care au legitimat un număr de 31 de persoane și au aplicat 25 de sancțiuni. Cele mai multe amenzi, 18 la număr, au fost date pentru nerespectarea regulilor de parcare și staționare.

Adauga un comentariu