Cancan ultimă oră

Ami, cea mai mică de înălțime artistă din România: Cum a reușit să scape de COVID-19

Publicat: 09 apr. 2021
cântăreața Ami privește în sus
Ami a acuzat ușoare stări de oboseală, dureri în gât, însă nu avut o formă gravă de COVID-19

Andreea Ioana Moldovan sau Ami, așa cum este cunoscută în show-biz-ul românesc, cea mai mică de înălțime artistă din România a povestit cum a trecut prin experiența numită COVID-19.

Din fericire pentru ea, Ami, care n ua mai postat nimic în perioada cât a fost bolnavă, a avut simptome ușoare, însă a spus că nu știe cum s-a îmbolnăvit, însă important este că acum se simte bine.

Ami a acuzat ușoare stări de oboseală, dureri în gât, însă nu avut o formă gravă a bolii.

„O fi zis- asta e mică și a dracu, îi dau o doza conform gabaritului, că altfel mă bate!“, a glumit simpatica vedetă, care a precizat că nu trebuie luat în glumă coronvirus, chiar dacă în cazul ei nu a fost foarte virulent, în condițiile în care atâtea persoane au murit de-a lungul pandemiei.

Ami, cea mai mică de înălțime artistă din România

Ami este cea mai mică de înălțime artistă din România. Aceasta măsora doar 1,53 cm și are o greutate de 42 kg, fiind de multe ori confundată cu vreo elevă de liceu.

Ami s-a născut pe 28 septembrie 1989, la Baia Mare, și a recunoscut că de multe ori a fost complexată din cauza înălțimii. Ami provine dintr-o familie în care niciunul dintre membrii ei nu depășește 1, 70 m înălțime.

„Asta sunt, cu asta mă laud! Am 1,53 și 42 de kilograme. Pare puțin, dar este un echilibru între înălțime și greutate. Dacă mă îngraș 3-4 kilograme, s-ar putea să mi se spună că sunt grăsuță! Cel mai mult am avut 46 de kilograme și eram cam pufoasă“, spunea Ami despre ea.

Deși a visat de mică la o carieră de fotomodel, Ami a fost de multe ori complexată din cauza înălțimii și alegea să poarte pantofi cu tocuri extrem de înalte, destul de inconfortabile, totul pentru a se simți „normală”.

Odată cu trecerea timpului, Ami a început să se împace cu ideea că așa este ea și trebuie să se accepte așa cum este, mai ales că avea alte calități care au ajutat-o să reușească în viață. Prietenii i-au fost alături mereu și au susținut-o, chiar dacă a fost nevoită de multe ori să-și cumpere haine și încălțăminte de la copii, având măsuri foarte mici.

Într-o relație foarte bună cu părinții

Ami a avut mereu o relație foarte bună cu părinții ei, care au lăsat-o mai tot timpul să facă ce vrea. Artist a povestit că, atunci când avea doar 14 ani, mama a lăsat-o să își facă piercing în buric.

Chiar dacă era doar în clasa a VIII-a, tatăl cântăreței a condiționat-o pe Ami să ia examenul de Capacitate cu nota mare. În condițiile în care Ami a respectat dorința tatălui, acesta a fost de acord și cântăreața a mers și și-a pus cercelul mult dorit în buric.

Ajunsă acum la vârsta de 31 de ani, Ami îi încurajeze și pe alți tineri care au anumite complexe legate de aspectul fizic să-și vadă adevăratele calități și să se concentreze să le pună în valoare, spunând că înălțimea sau greutatea nu sunt definitorii pentru o persoană.

Comentarii
Adauga un comentariu