Cancan ultimă oră

Roxana Ciuhulescu, o vedetă la înălțime: vârstă, înălțime, soți, Playboy

Publicat: 05 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din România, este o vedetă la înălțime și la propriu și la figurat.

Născută la data de 23 noiembrie 1978, în Pucioasa, aproape de Sinaia, frumoasa blondă, a fost contabil, impresar, actriță și prezentatoare de emisiuni TV.

Interesant este faptul că la ProMotor, emisiunea unde practice s-a lansat și a devenit pe urmă celebră, a ajuns datorită votului telespectatorilor.

Roxana Ciuhulescu a reușit să fie la înălțime nu doar la figureat, ci și la propriu, frumoasa blondă având 1,92, o înălțime de la care a reușit să complexeze mulți bărbați din show-biz-ul românesc.

Roxana Ciuhulescu, înălțime de baschetbalistă

Când era în clasa a opta, ajunsă din întâmplare la o prezentare de modă, Zina Dumitrescu i-a promis o carieră în modeling, însă aceasta a refuzat. I-a plăcut să joace handbal și a ajuns pentru scurt timp și în lotul echipei naționale de tineret.

Primul serviciu a fost la Gelsor, compania lui Sorin Ovidiu Vântu. Roxana a fost angajată la departamentul de Marketing şi Publicitate. La firma lui Vântu a lcurat doar câteva luni, fiind deranjată de programul mult prea încărcat.

După, pentru o perioadă scurtă a fost barman într-un bar, după care a ajuns la agenţia de impresariat de la Pro TV, după care a venit castingul pentru Pro Motor.

Pasionată de caii putere, blondina a fost în calitate de prezentatoare a emisiunii ProMotor la peste 20 de saloane auto din întreaga lume, doua saloane de iahturi, de mai multe ori la Campionatul Național de Raliuri și la Campionatul de off-road.

De-a lungul timpului, Roxana a spus că a avut ocazia să conducă peste 1.000 de mașini, motociclete, karturi și atv-uri.

Ca actriță, Roxana Ciuhulescu a jucat, în 2004, rolul lui Tall Woman în filmul „One Point O”, regizat de Jeff Renfroe și Marteinn Thorsson.

Căsătărită cu Mihai Ivănescu și Silviu Bulugioiu

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit în 2007 cu Mihai Ivănescu, directorul Ţiriac Auto. Nunta a fost una cu fast, cei doi venind la petrecere cu un elicopter. Din mariajul cu Mihai Ivănescu s-a născut Ana Cleopatra.

După 10 ani, Roxana și Mihai Ivănescu au divorțat la notar, reuşind să se înţeleagă asupra programului de vizită al fetiţei, dar şi asupra partajului.

Cea mai înaltă blondină din show-biz s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în luna martie a lui 2018. Fosta prezentatoare de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a aceluiași an, atunci când l-a născut pe Cezar.

Roxana Ciuhulescu, nud în Playboy

Roxana Ciuhulescu face parte din lista select de vedete din România care au pozat nud în revista Playboy. Blonda cu cele mai lungi picioare din România a pozat fără inhibiții pentru celebra revistă, alături de cele două mari pasiuni ale sale, caii şi caii putere.

Dacă unele dintre fetele care au pozat în revista „iepurașului cu papion“ au devenit vedete de-abia după ce s-au afișat goale în fața aparatului de fotografiat, altele erau deja celebre.

Fără îndoială, Roxana a atras atenția la şedinţa foto. Pe tocuri, aceasta depăşea în înălţime şi calul de rasă lângă care a pozat, la baza hipică a sculptorului şi cineastului Florin Codre.

În anii 2000, când a realizat pictorialul, Roxana era prezentatoarea emisiunii Pro Motor, era singură şi fără obligaţii, ulterior devenind o mare vedetă.

Adauga un comentariu