Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu: înălțime, vârstă, studii, operații estetice

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu înălțime vârstă studii operații estetice
Bianca Drăgușanu este extrem de nemulțumită de operația de rinoplastie

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra că este o vedetă la înălțime și nu trece o săptămână fără ca aceasta să nu ajungă pe prima pagină a ziarelor de cancan de la noi.

Ultima ispravă a frumoasei blondine este legată de operației de rinoplastie pe care a suferit-o în urmă cu aproximativ o lună.

Chiar dacă și-a dorit foarte mult să-și facă această intervenție chirurgicală, Bianca a fost dezamăgită de rezultatul operației de rinoplastie.

Aceasta și-a manifestat nemulțumirea pe pagina sa de Instagram, unde și-a comparat nasul cu râtul unui porc.

„Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau naiba cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede că nu mai rezist”, a scris Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu nu-i dă nicio șansă lui Alex Bodi

Bianca a spus că Alexa Bodi, fostul ei soț, ar fi contactat-o, după ce s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. În prezent, Bianca este împreună cu Gabi Bădălău, în timp ce Alex Bodi a fost implicat într-o relație cu Daria Radionova. Acum, omul de afaceri din Mediaș s-a despărțit de rusoaică și o vrea înapoi pe Bianca.

Frumoasa blondină a lăsat de înțeles că nu mai există nicio șansă de împăcare cu Alex Bodi.

Ce studii are blondina

Frumoasa blondină, în vârstă acum de 39 de ani, s-a născut în Hunedoara și trecut pe la trei licee, unul din Deva și două din Petroșani. A terminat 12 clase la Liceul Economic Petroșani. Bianca a absolvit liceul în anul 2002, cu o medie finală de 8.95. Bianca a luat două note de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică, 9 la probele de limba și literatura română, 8,50 la engleză și 7,20 la matematică.

După liceu, Bianca Drăgușanu s-a înscris la „Facultatea de Stiinte Economice si Management”, însă aceasta a abandonat studiile. A mai încercat o dată la Intact Media Academy, însă și la acestea a renunțat.

Câte operații estetice are Bianca și cât au costat-o

Bianca și-a făcut până acum operații la posterior, sâni, față, și-a fațetat dantura și și-a subțiat gleznele. Până în prezent, diva a investit în aspectul ei fizic aproximativ 50.000 de euro.

Prima dată, vedeta și-a operat sânii când avea 20 de ani. Au urmat o serie întreagă de inetrvențiichirurgicale, precum micșorarea nasului care a costat-o 3.000 de euro sau subțierea gleznelor, o intervenție făcută la o clinică din Cluj, de aproximativ 5.000 de euro.

Blondina și-a făcut mărirea cu implant fesier la medicul estetician Călin Doboș. O astfel de intervenție chirurgicală costă aproximativ 5.000 de euro.

Pentru fațetarea danturii, Bianca a investit o mică avere. Aceasta a plătit la o clinică din Timișoara aproximativ 15.000 de euro. Tot la Călin Doboș și-a făcut un lifting facial și tot el i-a făcut și buzele mai voluminoase cu ajutorul acidului hialuronic.

În urmă cu doi ani și-a făcut o schimbare a silicoanelor cu unele proteze mai performante, pe care a dat alți 5.000 de euro.

Adauga un comentariu