Cancan ultimă oră

Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului! Artista a găsit deja și bonă

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului Artista a găsit deja și bonă
Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului! Artista a găsit deja și bonă

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Ana Baniciu își va ține în brațe bebelușul. Vedeta s-a pregătit în cel mai mic detaliu pentru venirea pe lume a băiețelului ei. Deși nu a născut încă, artista a găsit deja și bona pentru copilul ei.

Ana Baniciu trăiești o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Kovacs, bărbatul alături de care va deveni mamă pentru prima dată. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor și abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul.

Ana Baniciu a găsit deja bonă pentru micuțul ei

Aproximativ șapte săptămâni au mai rămas până când Ana Baniciu și soțul ei își vor ține bebelușul în brațe. Vedeta a declarat că e decisă să nască natural și că nu se teme absolut deloc de acel moment. A spus chiar și că medicul care se ocupă de monitorizarea sarcinii ei i-a spus că este curajoasă.

„Mai am șapte săptămâni și nasc. Mai e foarte puțin. De pe 1 iunie pot să îi dau oricând. Sunt curajoasă. 100% nasc natural. M-a felicitat și doctorul, a spus că sunt curajoasă și nu mă las”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni tv.

Pentru că vrea ca atunci când micuțul va veni pe lume să fie totul pregătit, Ana Baniciu a mărturisit că a găsit deja și bonă pentru cel mic și a semnat și contractul.

„Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă…dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamp Mercy și e foarte drăguță”, a mai spus Ana Baniciu.

În mai puțin de două luni, Ana Baniciu își va ține bebelușul în brațe

Ana Baniciu urmează să nască în aproximativ șase săptămâni. Artista și Edy Kovacs sunt nerăbdători să își cunoască bebelușul și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cu câteva luni în urmă, vedeta a povestit cum a aflat că este însărcinată.

„Vreau să treacă mai repede, să cunoaștem băiețelul. Noi ne doream, dar nu ne așteptam. Nu ne așteptam atât de rapid. Când ne-am apucat s-a și întâmplat. A fost un pic șocant, dar emoționant. Am deschis ușa de la baie și Edy s-a speriat. El nu înțelegea. Ne-am bucurat tare mult. Am zis și noi că după nuntă trebuie să ne apucăm rapid.”, a declarat Ana Baniciu despre marele moment, în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu