Actualitate

Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru Nu m-a cerut încă dar îmi doresc
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru

Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru. Actrița din „Lia – soția soțului meu”, se bucură de un succes fantastic pe plan profesional de când a ajuns să joace într-unul dintre cele mai urmărite seriale din România. Ana Bodea trăiește o perioadă foarte frumoasă și pe plan personal. Deși foarte discretă, actrița are o relație cu Valentin Butnaru.

Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru

Ana Bodea a vorbit recent despre povestea lor de dragoste și despre motivele pentru care îl apreciază atât de mult.

„Trebuie să mai stăm 10 ore (n.r. ca să spună tot ce apreciază la Valentin Butnaru), iar o să mă emoționez, și când vorbesc de el mă emoționez foarte tare. Cred că cel mai mult admir sufletul lui, are cel mai bun suflet pe care l-am întâlnit și felul în care iubește, dar în principiu sufletul. Cine nu îl cunoaște foarte bine, nu are de unde să știe și tocmai faptul că-și deschide sufletul cu persoanele care contează. Pe lângă asta, e și super respectuos, apreciază mult femeile din jurul lui, are o relație frumoasă cu mama lui, ne consideră superioare și sunt puțini bărbați care fac asta și gândesc așa”, a declarat Ana Bodea.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 16 ani. Ea are 23 de ani, iar el 39, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în calea fericirii lor.

„Cred că și maturitatea contează, atunci când întâlnești persoana potrivită, faci asta automat, indiferent de diferența de vârstă, de distanță, că sunt atâtea relații la distanță, deci indiferent de astea, te comporți așa automat, atunci când găsești persoana potrivită. Cred, într-adevăr, că e și ceva care vine cu timpul. Da (n.r. se vede să rămână alături de el toată viața), nu m-a cerut încă, da, îmi doresc. Îmi doresc familie, am crescut într-o familie foarte frumoasă și iubitoare și vreau să am același lucru. Nu îmi doream înainte să-l cunosc pe el”, a mai spus actrița.

Vârsta este doar o cifră

Se pare că vârsta nu a fost un impediment în calea iubirii lor și nici alte aspecte, precum viața profesională și sacrificiile în numele artei. Întrebată cum acceptă iubitul ei scenele fierbinți pe care ea este nevoită să le joace în serial, Ana Bodea a mărturisit că nu au existat tensiuni între ei pe acest subiect.

„Oricum face și el parte din lumea asta și chiar. Valentin Butnaru și Ștefan Floroaica sunt și prieteni. Noi ne uităm împreună la serial. Oricum secvențele de dragoste din serial sunt ok, nu e nimic ieșit din comun. Plus că el a făcut actorie și știe ce înseamnă”, a mai adăugat actrița.

Partenerul de viață al Anei i-a transmis un mesaj emoționant.

„Cum e Ana? Neînfricată în fața oricărui obstacol, aprigă, dacă îi e amenințată o persoană dragă. Bogată, pentru că are un suflet măreț. Exaltată, atunci când visează cu ochii deschiși. Alintată, când vrea ultima afină din castron. Tare, când are de dus ceva la bun sfârșit. Ravisantă, doar pentru că este. Introvertită, curajoasă, pentru că a înfruntat mai multe decât ar crede. Extrovertită, pentru că e actriță”, a transmis prezentatorul prin intermediul unui mesaj Anei Bodea, care vrea un copil cu Valentin Butnaru.

Comentarii
  • VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
    Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
    E-mail: [email protected]

Adauga un comentariu