Cultural

Ana Maria Barnoschi are o biografie surprinzătoare. Frumoasa asistentă tv se pregătește de nuntă

Publicat: 11 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Maria Barnoschi are o biografie surprinzătoare. Frumoasa asistentă tv se pregătește de nuntă
Ana Maria Barnoschi, celebra asistentă tv, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și se pregătește de nuntă.

Ana Maria Barnoschi are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe marile ecrane sau la evenimentele mondene și are un număr impresionant de admiratori. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta a trecut prin momente extrem de grele și a suferit din dragoste. După ce a fost înșelată de fostul partener, Ana Mria Barnoschi și-a găsit fericirea alături de actualul iubit, care a cerut-o de curând în căsătorie. Frumoasa asistentă tv se pregătește de nuntă și radiază de fericire.

Ana Maria Barnoschi are o biografie surprinzătoare

Ana Maria Barnoschi este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa vedetă se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Ana Maria Barnoschi are o biografie surprinzătoare și un trecut amoros dureros.

Celebra asistentă tv este născută pe 10 februarie 1992 și este de profesie dansatoare. După ce a colaborat cu mai mulți artiști din România și a apărut în videoclipurile lor, vedeta și-a încercat norocul și în televiziune. Aceasta a devenit cunoscută după ce a fost cooptată în proiectul ,,Roata norocului” de la Kanal D.

În prezent, Ana Maria Barnoschi face bani frumoși din proiectele de televiziune și are un număr impresionant de admiratori. Dincolo de realizările deosebite în carieră, Ana Maria Barnoschi a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta a avut o relație de mai mulți ani, însă a fost înșelată de fostul iubit. Asistenta tv a fost la un pas de depresie, dar a reușit să treacă peste suferințele din dragoste.

De doi ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire și a fost cerută recent în căsătorie de bărbatul care i-a cucerit inima. O altă asistentă tv celebră care se declară o femeie împlinită pe plan personal este Roxana Ionescu. Vedeta nu mai pozează goală, s-a retras din televiziune și se dedică vieții de familie.

Ce spune frumoasa vedetă despre logodnicul ei

Ana Maria Barnoschi radiază de fericire alături de iubitul ei. Acesta a cerut-o de curând în căsătorie și au planuri mărețe de viitor împreună. Când se aștepta mai puțin, Ana Maria Barnoschi a primit inelul din partea celui care i-a fost alături doi ani. Frumoasa asistentă tv a împărtășit cu fanii din mediul online această bucurie și a dezvăluit cum a fost cerută de nevastă.

„Sunt fericită! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi. Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam vacanta asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii. A fost ceva cu încărcătură uriașa, el era foarte emoționat, eu la fel! (…)

Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Prima persoana pe care am sunat-o să i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună. (…) Nu a întrebat pe nimeni ce fel de inel să ia. A ales ceva ce a crezut că mă reprezintă. Mie mi se pare perfect!”, a declarat vedeta.

Ana Maria Barnoschi, celebra asistentă tv, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și se pregătește de nuntă. Aceasta este mai fericită ca oricând și așteaptă cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu