Cancan

Ana Maria Barnoschi, la un pas de depresie după ce a fost înșelată de iubit. Ce suferințe ascunde frumoasa vedetă

Publicat: 23 mai 2022
Ana Maria Barnoschi
Ana Maria Barnoschi a suferit enorm după ce a aflat că iubitul ei este infidel.

Focoasa șatenă Ana Maria Barnoschi a fost la un pas de depresie după ce a fost înșelată de iubit. Celebra asistentă tv este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, însă puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal. Dincolo de zâmbetul afișat și energia debordantă, Ana Maria Barnoschi a avut parte de multe provocări pe plan amoros. Iată ce suferințe ascunde frumoasa vedetă.

Ana Maria Barnoschi, la un pas de depresie după ce a aflat că iubitul este infidel

Ana Maria Barnoschi este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Șatena face furori de fiecare dată când apare în public cu silueta fără cusur și ținutele provocatoare. Vedeta pasionată de televiziune și dans s-a făcut remarcată la emisiuni celebre în rolul de asistentă tv, dar a apărut și în numeroase videoclipuri ale unor artiști celebri.

Mai mult, Ana Maria Barnoschi este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze incendiare. Cu toate că nu a pozat nud până acum, aceasta nu ezită să își etaleze formele de invidiat în mediul online. Printre vedetele care pozează provocator pe rețelele de socializare se află și Roxana Vașniuc. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe, la fel ca frumoasa artistă Delia Matache. Vedeta face furori cu ținutele extravagante și aparițiile sexy.

Dincolo de celebritate, Ana Maria Barnoschi ascunde o suferință care a adus-o în pragul depresiei. Tânăra a rămas marcată de faptul că iubitul a înșelat-o și o perioadă lungă de timp nu a mai avut încredere în ea. Recent, șatena a dezvăluit cum a aflat că bărbatul care îi cucerise inima îi era infidel și cum a reușit să depășească acest moment delicat din viața privată.

„Mi-am recăpătat încrederea în mine. Am fost înșelată. Nu cred că aspectul fizic este direcția după care trebuie să ne luăm în treaba asta cu înșelatul. Este vorba despre relația pe care am avut-o cu un băiat timp de mai mulți ani, locuiam împreună. Nu dau din casă cum am aflat toate lucrurile, ideea e că am început să bănuiesc, după care am început să mă interesez, după care am și fost contactată de anumite domnișoare.”, a declarat vedeta.

În prezent, aceasta se dedică în totalitate profesiei și se bucură din plin de aprecierea publicului. Cu toate că a fost la un pas de depresie și și-a pierdut încrederea în ea, Ana Maria Barnoschi a trecut peste această suferință și este pregătită să iubească din nou.

Ce spune frumoasa vedetă despre fostul partener infidel

Ana Maria Barnoschi este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, însă relația s-a destrămat în momentul în care focoasa șatenă a aflat că iubitul ei o înșela. După ce a obținut dovezi clare că bărbatul îi era infidel, Ana Maria Barnoschi s-a despărțit de acesta. Vedeta și-a revenit cu greu după dezamăgirea pe plan amoros.

,,În momentul în care am aflat, nu am fost genul de femeie care să înceapă să se crizeze.Am ținut pentru mine, am mers mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, până m-am convins de toate lucrurile. Până nu am avut certitudinea de 100% de tot ce se întâmpla, nu am spus nimic. Îmi pierdusem încrederea în mine pe parcursul anilor. Ajungi să o pierzi în momentul în care tu dai totul pentru un om, iar omul respectiv nu apreciază absolut nimic din lucrurile pe care le faci pentru el.”, a mărturisit îndrăgita asistentă tv.

Cu toate că s-a confruntat cu momente grele în viața privată, Ana Maria Barnoschi nu și-a pierdut optimismul și este încrezătoare că pe viitor își va întâlni jumătatea. Aceasta se bucură în prezent de celebritate și se dedică planului profesional. Mai mult, focoasa șatenă face furori în mediul online cu aparițiile provocatoare.

Ana Maria Barnoschi a suferit enorm după ce a aflat că iubitul ei este infidel. Aceasta a fost la un pas de depresie, însă a reușit să depășească momentul dificil, iar în prezent se bucură din plin de viață. Celebra asistentă tv atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și se află într-o formă fizică de invidiat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu