Cancan

Ana-Maria Barnoschi poate spune că a dat lovitura în alegerea viitorului soț! Ce afacere de succes conduce acesta

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana-Maria Barnoschi poate spune că a dat lovitura în alegerea viitorului soț Ce afacere de succes conduce acesta
Ana-Maria Barnoschi a dat marea lovitura in alegerea sotului

Ana-Maria Barnoschi, în vârstă de 30 de ani, poate spune că a dat lovitura în alegerea viitorului soț. Vedeta a fost cerută de curând în căsătorie de către partenerul ei Vlad Bălău. Aceștia formează un cuplu de un an și jumătate, iar acum sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Vlad este originar din Mangalia și are un business în Vama Veche.

Ana-Maria Barnoschi a dat lovitura în alegerea viitorului soț!

Deși au profesii diferite, cei doi se susțin unul pe celălalt și au grijă ca relația lor să fie una bazată pe încredere și respect reciproc.

Tânărul a surprins-o cu o cerere în căsătorie, în această vară când se aflau în vacanță în Santorini, Grecia. Totul s-a desfășurat într-un cadru romantic deși, după cum declara chiar ea, iubitul ei nu obișnuiește să facă astfel de gesturi.

„Sunt fericită! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi. Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam din vacanța asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii.

A fost ceva cu încărcătură uriașă, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Prima persoană pe care am sunat-o să-i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună”, a declarat Ana-Maria pentru Kanal D. 

Ce ascunde frumoasa Ana-Maria, puțini știu secretele unui corp de invidiat 

Ana-Maria a dansat alături Fly Project, iar la un moment dat a fost nevoită să ia o decize extrem de importantă. Se pare ca frumoasa șatenă a ales să se dedice în totalitate televiziunii chiar dacă la un moment dat declara faptul ca nu poate alege între plăcerea de a dansa și televiziune.

„Dacă ar fi să aleg între televiziune și dans, aș renunța la dans”, declara frumoasa asistentă.

Cu o așa formă fizică de invidiat nu este de mirare că gândul multora este la cum arată Ana-Maria Barnoschi nud. Ei bine, asistenta de televiziune s-a dovedit a fi mai cuminte decât pare. Aceasta nu a pozat nud până acum, apărând doar în poze și ipostaze fierbinți care stârnesc gândurile cele mai ascunse ale admiratorilor.

Ana-Maria Barnoschi a dat lovitura în alegerea viitorului soț, Vlad, care deține o afacere de succes în Vama Veche.

Adauga un comentariu