Cultural

Ana Maria Pop, dezvăluiri surprinzătoare despre relația de dragoste cu Daniel Pavel. ,,A fost cel mai mare compromis…”

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Maria Pop dezvăluiri surprinzătoare despre relația de dragoste cu Daniel Pavel. A fost cel mai mare compromis
Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Ana Maria Pop a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre relația de dragoste cu Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România. Frumoasa blondină este de profesie avocat, însă a făcut numeroase compromisuri în carieră pentru a putea fi împreună cu iubitul ei. Ana Maria Pop și Daniel Pavel se iubesc de un an și radiază de fericire împreună. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Iată ce spune celebrul prezentator despre femeia care i-a cucerit inima.

Ana Maria Pop, dezvăluiri surprinzătoare despre relația de dragoste cu Daniel Pavel

Ana Maria Pop și Daniel Pavel trăiesc de un an o frumoasă poveste de dragoste. Deși au avut parte de momente grele în relație, cei doi au reușit să treacă peste perioadele tensionate și au luptat foarte mult pentru a fi împreună. Iubita celebrului prezentator este de profesie avocat și nu a stat pe gânduri atunci când a fost nevoită să renunțe la jobul ei pentru a se ocupa de afacerile pe care le deține împreună cu partenerul ei de viață. Ana Maria Pop a mărturisit că nu regretă decizia luată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei celebru.

,,Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios. (…) A fost să las jobul pe care îl aveam înainte și să mergem împreună pe calea antreprenoriatului. Pe lângă faptul că îmi păstrez cariera în domeniul juridic, avem și niște joburi împreună. Asta a însemnat să renunț la compania cu care colaboram înainte. Ăsta cred că a fost cel mai mare compromis până acum.”, a precizat iubita prezentatorului.

Daniel Pavel are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Acesta prezintă faimosul show de televiziune Survivor România și este extrem de apreciat de publicul autohton. Anul acesta, printre celebritățile care participă la competiție se află artistul Gheboasă, care ascunde o poveste de viață dureroasă. Și fostul sportiv Ionuț Iftimoaie este în echipa Faimoșilor, fiind mai pregătit ca oricând să obțină marele premiu.

Cum se înțelege prezentatorul cu fiul său dintr-o relație anterioară

Puțini sunt cei care știu că Daniel Pavel are un băiat, pe Antonio, dintr-o relație anterioară. Prezentatorul a rămas în relații bune cu mama copilului său. Daniel Pavel are doar cuvinte de laudă pentru Antonio și se mândrește cu acesta. Celebrul moderator tv a dezvăluit că actuala lui iubită, Ana Maria Pop, se înțelege de minune cu băiatul și merg în vacanțe împreună ori de câte ori au ocazia. Ana Maria Pop a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu băiatul partenerului ei de viață. Mai mult, aceasta a recunoscut că nu exclude ca pe viitor să aibă un copil cu Daniel Pavel.

„Antonio este un băiat extrem de inteligent și probabil că am conectat imediat pentru că suntem cumva asemănători, cumva foarte deschiși la minte și mai apropiați ca vârstă, am cuplat imediat.”, a precizat frumoasa blondină.

La rândul lui, prezentatorul se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa și se consideră norocos că o are alături. Daniel Pavel a dezvăluit cum gestionează problemele din viața de cuplu cauzate de perioadele în care stau la distanță, prezentatorul fiind nevoit să plece din țară pentru filmările show-ului Survivor România.

,,Distanța poate să fie un impediment când nu există o conexiune deja creată, încredere, iubire. Dar nu e cazul nostru. Desigur, există dorul, care este mare, dar (și) pentru inimi care se iubesc și sunt departe s-au inventat avioanele.”, a declarat acesta.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an și au planuri mărețe de viitor.

Adauga un comentariu