Cultural

Ce spune Ionuț Iftimoaie despre participarea sa la Survivor România 2023. Celebrul sportiv ascunde o mare suferință

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Ionuț Iftimoaie despre participarea sa la Survivor România 2023. Celebrul sportiv ascunde o mare suferință
Ionuț Iftimoaie este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 și este încrezător că va face față provocărilor din faimoasa competiție.

Multă lume este dornică să afle ce spune Ionuț Iftimoaie despre participarea sa la Survivor România 2023. Fostul kickboxer s-a retras de câțiva ani din sport, însă a apărut la numeroase competiții și emisiuni unde a cucerit publicul. Ionuț Iftimoaie are un nou proiect de televiziune pe care l-a acceptat ca pe o mare provocare. Faimosul campion se dedică în prezent familiei sale frumoase și afacerii de succes pe care o deține. Puțini sunt cei care știu că celebrul sportiv ascunde o mare suferință.

Ce spune Ionuț Iftimoaie despre participarea sa la Survivor România 2023

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi din România. Acesta are în palmares numeroase premii, fiind campion la kickboxing. Îndrăgitul sportiv are o carieră impresionantă și se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Ionuț Iftimoaie s-a retras de ceva vreme din sport, însă continuă să apară la tv și face furori de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor. Acesta este unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023 și este încrezător că va fi printre finaliștii competiției.

„Lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară… Sunt diferite față de provocările pe care le-am avut în ringul de box, de-a lungul celor 20 de ani de carieră sportivă. Lucrul care contează cel mai mult a fost și cel pe care l-am învățat în timpul carierei sportive a fost acela de a confunda viața din ring cu viața de zi cu zi. Sunt curios să descopăr dragonul din mine, omul care o să iasă la suprafață în față la atât de multe provocări.”, a declarat sportivul.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ionuț Iftimoaie este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta are o familie frumoasă de care este tare mândru. Participarea la Survivor România reprezintă pentru sportiv o adevărată provocare și este încrezător că va cuceri publicul ca de fiecare dată. Pe lista Faimoșilor se află și Remus Boroiu, antrenor de fitness și campion la bodybuilding.

Un alt participant la celebra competiție Survivor România 2023 este și tânărul milionar Sebastian Dobrincu. Acesta deține o avere uluitoare și face furori în lumea mondenă. Sebastian Dobrincu nu este străin de lumina reflectoarelor, fiind în trecut jurat la emisiunea ,,Imperiul leilor.”

Detalii surprinzătoare din viața celebrului sportiv

Ionuț Iftimoaie este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani și trei copii superbi. Puțini sunt cei care știu că celebrul campion mai are o fată în vârstă de 23 de ani, pe Lisa, dintr-o relație pe care a avut-o cu o actriță italiană. În prezent, sportivul locuiește în Bacău cu familia sa și a pus bazele unei afaceri de succes.

Ionuț Iftimoaie ascunde o poveste de viață impresionantă. Îndrăgitul kickboxer român a devăluit recent că a fost la un pas să nu vină pe această lume, mama sa fiind sfătuită de medici să îl avorteze.

,,După o sarcină în care doctorii, în mai multe rânduri, au sfătuit-o pe mama să avorteze (avortul era posibil doar cu semnatura tov. medic) pentru că ‘fătul este mort’. Mama, femeie cu credinţă în Dumnezeu, a mers înainte şi astăzi mă bucur de VIAŢĂ! Nu a fost numai roz, a fost şi gri, şi mai ales foarte mult negru. Am trecut prin multe, la fel ca voi, deşi, situaţii poate diferite… Însă, am reuşit. (…) Eu provin dintr-o familie de oameni cât se poate de simpli, nu au fost sportivi, dar am făcut sport de înaltă performanță, nu au fost antreprenori și iată că se poate.”, a mărturisit acesta.

Ionuț Iftimoaie a suferit enorm după ce tatăl său a decedat, însă și-a păstrat optimismul și energia debordantă de dragul copiilor săi și partenerei de viață. Celebrul sportiv se mândrește cu familia sa și se bucură din plin de aprecierea publicului. Ionuț Iftimoaie este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 și este încrezător că se va afla prin finaliști și va face față provocărilor din faimoasa competiție.

Adauga un comentariu