Cancan ultimă oră

Ana Morodan a izbucnit în lacrimi! De ce consideră vedeta că este „grasă și urâtă” și ce spune despre celebritate și faimă

Publicat: 17 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Morodan a izbucnit în lacrimi De ce consideră vedeta că este grasă și urâtă și ce spune despre celebritate și faimă
Ana Morodan a izbucnit în lacrimi! De ce consideră vedeta că este „grasă și urâtă” și ce spune despre celebritate și faimă

Ana Morodan a plecat într-o vacanță în Bali, după o perioadă dificilă. Ajunsă la destinație, cu scopul de a se vindeca, „pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul”, influencerița a izbucnit în lacrimi în sala de sport și s-a confensat celor care o urmăresc pe social media, cărora le-a dezvăluit de ce suferă.

Fosta „contesă” din social media, om bun în devenire, așa cum își spune după incidentul din primăvară, a mărturisit că a plecat în Bali pentru a se „vindeca” și pentru a învăța să se iubească, dar a cedat și a început să plângă când se afla la sala de fitness.

Ana Morodan, moment de vulnerabilitate pe rețelele de socializare

Ana Morodan a răbufnit apoi pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj în care spune că nu se simte bine în corpul ei.

În luna martie, Ana Morodan a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a încercat, în ultima perioadă, să își refacă viața. Astfel, în urmă cu o săptămână, a urcat într-un avion cu destinația Bali. Acolo, speră să își găsească liniștea sufletească, dar a avut un moment de slăbiciune și a dezvăluit că nu se simte bine în pielea ei.

„Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta. Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Aceasta a continuat cu mărturisile, precizând că a „realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima” dar „asta nu m-a făcut fericită”.

Adauga un comentariu