Cancan

Ana Morodan are o casă despre care se spune că este „lipsită de suflet”. „Contesa Digitală” a publicat imagini din interior

Publicat: 08 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ana Morodan are o casă despre care se spune că este lipsită de suflet. Contesa Digitală a publicat imagini din interior
Ana Morodan locuiește într-un „conac” din buricul Capitalei, despre casa ei un specialist spunând că este „lipsită de suflet”

Ana Morodan, supranumită și „Contesa digitală”, are o casă despre un specialist în feng shui a spus că este „lipsită de suflet”. Într-una din emisiunile acesteia de la Antena Star, telespectatorii au putut vedea imagini din locuința acesteia. Orice s-ar spune, piesa de rezistență a conacului este garderoba excentrică a Anei Morodan.

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi din țară. „Contesa digitală’, așa cum este cunoscută în mediul online, are propria emisiune la Antena Stars, „REAlă by Ana Morodan”. Prin intermediul acestui reality show, telespectatorii au avut ocazia s-o cunoască pe vedetă atât în mediul de business, cât și în timpul liber. Mai mult decât atât, filmările s-au realizat și în casa creatoarei de conținut, o proprietate cochetă, situată în buricul Capitalei.

Ana Morodan are o casă despre care se spune că este „lipsită de suflet”

Ana Morodan este una dintre primele bloggerițe din România. Originară din Arad, „Contesa digitală” a decis să ia drumul Capitalei la vârsta de 24 de ani și a început să pună bazele afacerii pe care o are în mediul online.

De-a lungul timpului, Ana Morodan a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatoarea emisiunii „Nuntă cu Scântei” (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”. În prezent, ea are propria emisiune la Antena Stars, unde, spune ea, nu trebuie să joace un rol și să facă parte dintr-o regie.

În anul 2019, Mădălina Dorobanțu a vizitat-o pe Ana Morodan chiar în „conacul” din buricul Capitalei. Cu această ocazie, telespectatorii au avut ocazia să vadă interiorul casei „Contesei digitale”, piesa de rezistență fiind, fără doar și poate, garderoba excentrică a acesteia. Creatoarea de conținut este pasionată de antichități, lucru care se reflectă în obiectele decorative și ornamentele din casa ei. De altfel, Ana Morodan deține un magazin online unde comercializează astfel de produse, afacere pe care a descris-o drept o „prelungire a personalității ei”.

„Pentru că mie îmi plac cristalele și porțelanurile, și toate nebuniile astea, care țin de univers feminin – sunt născută pentru ele – aș putea să-ți dau sticluță, cu sticluță, cu poțiuni. După ce am împlinit 30 de ani, i-am spus colegului meu Claude: «Vai, superb, acum pot să beau tincturi, o sa fiu o babă perfectă»”, a spus Ana Morodan.

„Contesa digitală” deține o garderobă impresionantă

Ana Morodan s-a remarcat întotdeauna printr-un stil vestimentar excentric, pe care ea însăși l-a descris drept „contesă, aristo-obsessed și un mic faux pas e întotdeauna binevenit”. Vedeta a acceptat provocarea „Operațiunea Dulapul”, marca Revistei Elle, prezentând publicului colecția de haine, pantofi, dar mai ales accesorii, despre care spune că sunt „punctul forte al stilului ei”.

„Este un dressing impropriu, pentru că activitatea noastră bloggeri, influenceri, personaje din online presupune să te schimbi de mai multe ori pe zi. Atunci, e important să am un spațiu la birou, unde sunt niște haine și pot să mă mișc și să mă schimb de mai multe ori. De la un stander, am ajuns la 20”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan, sfătuită să schimbe design-ul interior al casei

Într-unul dintre episoadele emisiunii „REAlă by Ana Morodan”, creatoarea de conținut a fost vizitată de Anișoara Ioniță, specialist în Feng Shui, care a sfătuit-o să schimbe design-ul interior al casei. Aceasta din urmă i-a transmis vedetei că locuința ei este „lipsită de suflet”, contrar opiniei acesteia, care o descrie drept un „muzeu”.

„Eu mi-am dorit o casă care să nu aibă culori, să fie foarte aseptică, foarte minimalistă”, a susținut Ana Moroan.

„Cromatica este în nuanțe de metal. Dacă ne uităm de jur împrejur, ai toată cromatica pe alb, argintiu, auriu, care înseamnă metal”, a explicat Anișoara Ioniță.

Comentarii
Adauga un comentariu